Ben jij pupil van de week ?  Stuur een foto en je verhaal naar info@svfcothen.nl

ZATERDAG 14 oktober 2017  Pupil van de week: Bram Rijpers

De thuisderby tegen DEV1 op het programma, zomerse temperaturen in het vooruitzicht, of hij pupil van de week wilde zijn? Hij had er vooraf enig beeld bij maar met het mee oplopen bij de eerste zaterdagwedstrijd van SVF 1 ooit nog vers in het geheugen……..natuurlijk wilde hij dat, en wat een topmiddag heeft Bram gehad.

Nu was papa in zijn jonge jaren ook wel eens pupil van de week geweest, maar toen hield het na een snelle aftrap en een zakje snoep en glas cola toch echt wel op. Hoe anders was dat zaterdag.  Allereerst zijn eigen SVF t-shirt met “pupil van de week”, toen hij hoorde dat hij het mocht houden kon de dag al niet meer stuk, dat koppie onbetaalbaar. Die smile is pas zondagavond van zijn gezicht afgegaan toen hij naar bed ging en het shirt is uiteraard heilig verklaard.

Vervolgens met de selectie naar de bestuurskamer voor de wedstrijdbespreking (de looplijnen gingen nog een beetje aan hem voorbij ) en daarna richting warming op. Beetje pingelen met de reserve spelers (meteen de schaar geleerd) en een paar keer afronden op Kevin, aan de hand van de scheids met de wedstrijdbal en de teams het veld op en klaar voor de aftrap en…..in ieder geval 1 SVF speler die deze middag scoorde tegen DEV (met dank aan een sportieve keeper). In de rust weer snel naar de bestuurskamer want de loterij verdient natuurlijk ook een winnaar, dus met 1 hand het winnende lot grabbelen en met de andere snel een appelsap naar binnen werken. De bestuurskamer met alle mensen maakte toch wel indruk op Bram. Maar dat viel toch ook snel weg toen de voorzitter op alternatieve manier geïntroduceerd werd. Yvette tegen Bram: “ weet jij wie dat is?”, Bram; “ ja hoor, hij is verliefd op jou”.  De tweede helft weer lekker in de dug out om een op zijn minst “levendige” tweede helft van dichtbij mee te maken, aan spektakel en voetbalemotie geen gebrek. En ondanks het teleurstellende resultaat voor SVF heeft hij er enorm van genoten. En die punten, die komen echt wel. Voor Bram was het feest nog niet compleet, want hoppa met de bal de kleedkamer in, handtekeningen verzamelen en nu staat er op zijn kamer een mooie SVF bal te pronken met de krabbel er op van al onze selectiespelers, hoe mooi is dat, “ hier ga ik niet mee voetballen hoor papa”! SVF en selectie, ook namens Bram super bedankt voor een gave middag met herinneringen die nog lang zullen blijven. Ruud bedankt voor al het regelwerk en de begeleiding van jou en je collega’s.

ZONDAG 19 februari 2017  Pupil van de week: Toon Jacobs

Hoi SVF-ers,

Afgelopen zondag was ik pupil van de week. Ik heb zo een hele leuke dag beleefd.

Ruud en Dirk begonnen met een uitleg over wat er ging gebeuren allemaal. Zo spannend! Eerst mocht ik bij de wedstrijd bespreking zijn van de coach Edwin. Wat me opviel is dat iedereen muisstil luisterde naar de coach. Bij onze F1 gaat het er soms iets anders aan toe.

Vervolgens mocht ik warmlopen met de reserves. Joren heeft mij een heel leuk trucje geleerd. Ik hoop dat hij nog een hele poos bij SVF blijft, zodat hij mij straks ook kan verzorgen. Het leukst was het pingelen naar het doel tijdens de aftrap. Om het extra spannend te maken voor het publiek wist ik de paal eerst op de binnenkant paal te mikken. Uiteraard wist ik de terugkerende bal daarna alsnog in het net te krijgen.

De nabespreking van het elftal in de kleedkamer was iets minder vrolijk. Tja, begrijpelijk na een 4-1 nederlaag. Maar dan vond ik het wel weer enorm sportief dat ik toch van iedere speler een handtekening kreeg op mijn nieuwe SVF bal. De bal hangt nu boven mijn bed.

De patatjes die we in de bestuurskamer mochten opeten maakten de dag natuurlijk helemaal compleet. Het was onvergetelijk en ik wil heel graag Ruud en Dirk bedanken voor deze fantastische middag. En Dirk, geniet nog van de laatste wedstrijden. Ik weet zeker dat de club jou zal gaan missen!

Toon Jacobs

ZONDAG 31 OKTOBER 2016 Pupil van de week: Mylan van der Veer

mylan-pupil-vd-week2

Afgelopen zondag 31 oktober was Mylan geselecteerd als Pupil van de Week bij de wedstrijd SVF1 tegen KVVA1. Hij was de hele week al opgewonden voor deze wedstrijd. De wedstrijd stond gepland om 14:00 uur op sportpark de Nieuwe Kamp. Hij werd verwacht om 12:30 uur bij verzorger Dirk. Dirk verwelkomde ons onder het genot van een drankje in de kantine en deed het programma van Mylan uit de doeken en werd hij even op zijn gemak gesteld voor wat er komen gaat.

Circa 13 uur ging de selectie naar boven voor de wedstrijdbespreking, waarbij Mylan zeer aandachtig de bespreking van de trainer volgde. Strijdplan was druk zetten op de verdediging van de tegenstander, waarbij omschakeling individueel van de spelers ook kort werd doorgenomen. Na de bespreking ging de selectie naar de kleedkamer om zich voor te bereiden op de wedstrijd. Aldaar ontving hij een eerste cadeautje (SVF shirt met opdruk “pupil van de week”). Hij werd in de kleedkamer al heel hartelijk ontvangen door spelers en technische staf en ging met de wisselspelers/geblesseerden tijdens de warming up een balletje trappen.

Bij opkomst van de selecties voor de wedstrijd mocht hij met de wedstrijdbal in de hand naast de scheidsrechter het veld betreden en mocht zich bemoeien met de tos. Alvorens de wedstrijd van start zou gaan, mocht Mylan de wedstrijd openen door middel van een 1 op 1 actie op de keeper van KVVA. Dit resulteerde in een goal en mocht een eerste aanzet voor SVF1 zijn om deze tegenstander, die 18 uit 6 had staan op de ranglijst, op een eerste nederlaag te trakteren.

Tijdens het feest achteraf in de kleedkamer ontving Mylan nog een cadeautje, een bal, waarmee hij met een stift alle selectiespelers en technische staf langs mocht lopen voor een krabbeltje. Hierna was het nog niet klaar en mocht hij net als in de rust, boven in de bestuurskamer komen voor een drankje en een patatje.

Al met al een te gekke dag voor hem, maar ook de verdere aanhang. Alles was zeer goed geregeld en een super gebaar van SVF naar ook zijn kleinste jeugd. Na deze enerverende dag duurde deze dag voor Mylan niet al te lang meer!

Onze dank voor deze fantastische dag

Mylan van der Veer (en aanhang)

ZONDAG 9 OKTOBER 2016 Pupil van de week: Owen Hopman

owen-schot-op-keeper-en-inzet

Zondag 9 oktober mag ik pupil van de week zijn!!!

Om half 1 moet ik me melden bij Dirk. Ik vind het erg spannend en heb wel 100 vragen aan Dirk.

Dirk verteld over wat we deze dag allemaal gaan doen. Als eerste mag ik mee naar de bespreking die het team gaat houden over hoe ze het vandaag gaan aanpakken in het veld. Ik let op, want ik wil dit ook weten. Daarna ga ik mee naar de kleedkamer waar ik een shirt krijg met Pupil van de week erop. Ook laat Dirk mij de behandelkamer zien.

Dan ga ik met de spelers het veld op. Eerst wordt er maar eens flink warm gelopen. Ik doe goed mee!! Daarna ga ik overschieten met de spelers. Als iedereen goed warm is moeten we toch weer even van het veld af om netjes in een rijtje weer het veld op te komen. De tegenpartij kiest aan welke kant zij willen beginnen en dan mag ik dribbelen vanaf de middenstip.

Ik neem de bal en passeer eerst maar eens met een paar goede acties de tegenpartij en ga vol op het doel af. Ik scoor!!!!! Iedereen juicht en zelfs een speler geeft mij een high five. Trots neem ik plaats in de dug-out.

De wedstrijd was tegen Almere en alle spelers hadden op hun shirt achterop Ali B staan, jammer genoeg was hij er niet bij. In de rust mocht ik mee naar boven naar de bestuurskamer. Ik kreeg daar wat te drinken en mocht een lootje trekken. Ook de tweede helft zat ik weer in de dug-out. Het duurde wel heel lang zo’n wedstrijd maar ik ben netjes de hele tijd blijven zitten. Ze hebben wel verloren maar ik vond het een super spannende wedstrijd en iedereen was super aardig.

Ook heb ik nog een bal kregen met alle namen van de spelers erop. Die ligt nu op mijn kast in mijn kamer en daar voetbal ik niet mee want die wil ik netjes houden. Ook kreeg ik nog een frietje en wat te drinken. Het was een super dag!!!!!

Groetjes van Owen Hopman

 

MAANDAG 16 MEI 2016  MEID VAN DE WEEK:  JIKKE NARON

Jikke Naron meid vd wedstrijd 16 mei

Tweede pinksterdag is het dan zover. Ik ben meid van de wedstrijd bij SVF VR1 tegen Vriendenschaar VR1.

Ik vond het super leuk dat ik ‘meid van de wedstrijd’ mocht zijn, maar ook wel een beetje spannend. Gelukkig ken ik de meiden een beetje, waardoor het minder spannend was. Ik ken ze van de trainingsavonden, want we zitten in dezelfde kleedkamer.

Ik moest er om 13.00 uur zijn. In de kantine waren de meiden verhalen aan het vertellen over het stappen, best leuk om te horen. Ik was er ook een beetje stil van!!! Zo hoor je nog eens wat.
Na de verhalen gingen we naar de kleedkamer. In de kleedkamer ging de muziek hard aan en omkleden maar. Ze hebben onder elkaar veel lol en plezier. Soms iets te veel naar mijn mening, want je wilt toch ook graag winnen.

Tijdens de warming-up mocht ik meedoen en dat vond ik best wel stoer! De meiden zijn ook super aardig. Om 14.00 uur begon de wedstrijd tegen Vriendenschaar. Ik mocht vanaf de middenstip dribbelen richting het doel van de tegenstander, gelukkig maakte ik een doelpunt.

Tijdens de wedstrijd zat ik met de wisselspeler in de dug out. Tussendoor mocht ik de bal halen, want die hadden ze over het hek heen geschopt. De eerste helft was SVF het meeste aan de bal, ze waren echt goed bezig. Helaas viel er aan het eind van de eerste helft een doelpunt voor ‘Vriendenschaar’.

Tijdens de rust gingen ze lang zal ze leven zingen voor Annet en Ilse ondanks dat ze achter stonden. De dames blijven positief en dat vind ik best wel knap!

Na de rust gingen de dames vol enthousiasme het veld weer op. Vriendenschaar was meer aan de bal en wist de kans goed te benutten. Toen was het al snel 0-2. Maar SVF bleef ervoor strijden en wist toen nog een penalty in de wacht te slepen. De bal werd mooi in de kruising geschoten door Charona.

De eindstand is 1-2 geworden. Ik heb een  fantastische middag gehad. Hans en de dames bedankt voor alles.

Jikke Naron

ZONDAG 17 APRIL 2016 PUPIL VAN DE WEEK:  IMRE VAN DER VEGTE

Imre 1     Imre 2

Op zondag 17 april was het zover, ik was Pupil van de Week. Het was een paar keer niet doorgegaan door slecht weer, dus ik was extra blij dat het nu wel doorging.
SVF 1 speelde tegen Zwaluwen uit Utrecht. Ik mocht mee met Dirk en Ruud die mij van alles vertelden onder het genot van een AA drink. Daarna mocht ik de bestuurskamer in om de wedstrijd met elkaar door te spreken. We gingen voor de winst, want we konden wel wat punten gebruiken hoorde ik.
De warming-up was superleuk en duurde best lang. Ik heb ingespeeld met keeper Matthijs, en ik maakte mij wel  een beetje zorgen of ik zo dadelijk wel zou kunnen scoren. Eerst hielden we een minuut stilte, toen mocht ik proberen te scoren. Ik passeerde een stuk of 3 mannen en scoorde precies door het poortje van de keeper!
Daarna kon ik rustig vanuit de dug-out naar de wedstrijd kijken, terwijl ik verslag kreeg van de spelers. De eerste helft werd er niet gescoord en had Matthijs de keeper een paar hele mooie reddingen. Dat was niet leuk voor de tegenstander, maar wel voor ons. De tweede helft was heel anders. Al snel stond SVF met twee mooie treffers voor, maar toen nam Zwaluwen wraak. Ze scoorden ook 2 keer!! Wat jammer… Toen werd het weer steeds slechter, het hagelde. De stenen waren groot en ik heb er een paar goed bekeken door ze van het veld te halen. Toen werd er gescoord: helaas niet door SVF, maar door Zwaluwen. En vlak erna was het afgelopen, toch nog verloren. We baalden ontzettend, want we roken de winst al. Na de wedstrijd was iedereen wel teleurgesteld, maar kreeg ik een mooie bal en patat. Ik vond dit een superdag, en ik hoop dat ik later ook in het eerste kom.  Iedereen heel erg bedankt dat ik deze middag mee mocht maken en bedankt ook voor al het lekkers en de superbal met alle namen van de spelers erop.  Groetjes Imre van der Vegte F2

 

ZONDAG 3 APRIL 2016  PUPIL VAN DE WEEK:   JURRE NARON

pupil van de week jurre naron 3 april 2016

Zondag 3 april 2016 mocht ik pupil van de week zijn. Deze wedstrijd speelt SVF 1 tegen UVV 1.
Ik kon niet wachten tot dat het 12.15 was. Thuis had ik mij al omgekleed in mijn eigen SVF tenue, zelfs in mijn haar had ik groene gel gedaan. Ik ging samen met Ruud en Dirk naar de kantine, daar kreeg ik een flesje water. Dirk ging toen vertellen wat er allemaal die middag ging gebeuren. Het was wel heel veel wat Dirk allemaal vertelde.  Ik mocht eerst mee naar de bestuurskamer en daar hield Olaf een praatje. Na het lange praatje van Olaf gingen we naar de kleedkamer. Daar heb ik een stoer shirt gekregen, super dankjewel!  Met mijn mooie shirt aan ben ik bij Dirk gaan kijken, wat hij allemaal deed voor de wedstrijd. Dirk ging jongens tapen en even een zalfje smeren op de kuiten, knie en rug van spelers. Ik vond dat hij het goed deed. Na de verzorging van de spelers ging ik samen met de keeper naar het hoofdveld om warm te lopen. De andere spelers gingen warm lopen op het oefenveld. De keeper heeft wel lange benen, waardoor ik hard moest lopen om hem bij te houden.  Ik mocht samen met Mick de keeper warmschieten, echt stoer! Na de warming-up ging kwamen alle spelers en toeschouwers naar het hoofdveld. Ik mocht naar de scheids en kreeg van hem een mooi vaantje. Toen mocht ik ook nog op het doel schieten en ik was super blij dat ik de bal mooi links onder in het hoekje had geschoten.

Dat beloofde iets voor de wedstrijd. Na het schot moest ik gelijk in de dug-out gaan zitten. Ik mocht daar met de reserve spelers gaan zitten.

Toen het bijna rust was, kwam de keeper SVF, speler SVF in actie met een speler van UVV. Helaas was het een harde actie, waardoor de speler van SVF het speelveld moest verlaten. Door de actie was zijn tong ingeslikt, gelukkig was Dirk er snel bij. Waardoor ze de speler goed konden helpen en hij zelf naar de kant kon lopen.  SVF wist in de eerste helft niet tot scoren te komen. Het was met de rust 0-2. Ik mocht niet mee in  de rust naar de kleedkamer. Soms gebruiken ze daar woorden die niet helemaal horen. Ik mocht mee naar de kantine en mocht daar een lootje trekken.  Vijf keer mocht ik de bal gaan halen, want die hadden ze over het hek geschoten. Hoe hard SVF ook werkte ze kregen de bal niet in het doel van UVV. Helaas hebben ze verloren met 0-5. Kom op mannen, volgende keer beter! Maar het feestje was nog niet voorbij voor mij. Ik kreeg na de wedstrijd ook nog een bal met alle namen erop. De bal ligt te pronken in mijn kamer, niemand mag eraan komen! Tot slot kreeg ik ook nog patat en wat te drinken. Wat een geweldige middag heb ik gehad. Het was echt een dag van mijn dromen, ieder heel erg bedankt!  Groetjes Jurre Naron

 

MAANDAG 28 MAART 2016 PUPIL VAN DE WEEK:    SJORS VAN ROOIJEN

Sjors pupil vd week 2.4

Tweede paasdag mocht ik pupil van de week zijn bij de zeer belangrijke wedstrijd tussen SVF 1 en Odijk 1.

Ik moest me om 12:15 uur melden bij Dirk de verzorger en Ruud de Gier. Door Dirk werd ik welkom geheten en Dirk vertelde mij wat er vandaag allemaal ging gebeuren, dit klonk heel leuk en spannend. Omdat het vanochtend flink geregend had moest de wedstrijd op het kunstgras gespeeld worden.

Als eerste mocht ik mee met het eerste de kleedkamer in kreeg daar een heel mooi shirt met achterop de tekst: pupil v/d week. In de kleedkamer was het heel leuk want ze hadden daar super gave muziek aan staan. Nadat ik me had omgekleed mocht ik bij Dirk in de behandelkamer kijken hoe hij de diverse spelers aan het behandelen was.

Even later mocht ik samen met de mannen van het eerste de warming-up doen, waarbij ik lekker kon overschieten met Freek. Toen de wedstrijd begon mocht ik als eerste met de bal dribbelen naar het doel van Odijk, ik speelde diverse spelers van Odijk uit en alleen voor de keeper had ik een schot in gedachten alleen schoot ik door de harde wind net naast. De scheidsrechter zei dat ik nu naar de dug-out van SVF mocht gaan, de jongens hadden voor mij speciaal een plekkie gereserveerd.
In de dug-out was het heel gezellig want de wisselspelers waren heel aardig. Met de rust stond het nog steeds 0-0 maar het was wel spannend. In de tweede helft was het net voor tijd Soren Verbeek die met een kopbal de 1-0 maakte, iedereen werd toen helemaal blij, dit was wel leuk.

Na de wedstrijd mocht ik weer de kleedkamer in bij de spelers en kreeg ik een mooie voetbal en een viltstift waarmee iedereen zijn naam met rugnummer op de bal schreef. Iedereen zei dat ik volgende wedstrijd weer moest komen omdat ik geluk bracht en ze daardoor gewonnen hadden. De bal mocht ik houden en nam ik mee naar de bestuurskamer, waar ik lekkere patat met drinken kreeg.

Ik vond vandaag een hele leuke dag omdat pupil van de week 1 van mijn lievelingsdagen is.

Dirk en iedereen hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke dag!!!;-)

Groetjes Sjors van Rooijen

 

ZONDAG 20 MAART 2016  PUPIL VAN DE WEEK:   DUSTIN VAN WOUDENBERG

Pupil vd week Dustin

Zondag 20 maart mocht  ik eindelijk pupil van de week zijn!
Ik keek er al lang naar uit, ik moest mij melden bij Ruud en hij stelde mij voor aan Dirk de verzorger van het eerste. Mijn vader mocht er ook de hele tijd bij zijn. Ik mocht mee de warming up doen met de spelers en daarna mee naar de bespreking van de wedstrijd! Dat gaat er anders aan toe als bij de F2. Na de bespreking mocht ik het veld op en de aftrap nemen! Ik ging als een snel trein het veld over en wilde een prachtig doelpunt scoren, maart schoot keihard op de pal.

Het eerste begon daarna aan de wedstrijd, deze moesten ze eigenlijk winnen, maar door een verkeerde beslissing van de scheidsrechter werd een duidelijk buitenspel doelpunt van de tegenwoordig partij goed gekeurd! Eindstand 0-1 helaas verloren. In de kleedkamer kreeg ik nog een bal met alle namen van alle spelers uit het eerste. En een lekker patatje met een AA-tje!

Spelers van SVF 1 en SVF bedankt voor de fantastische middag!

Groetjes,
Dustin van Woudenberg

 

ZONDAG 6 MAART 2016 PUPIL VAN DE WEEK:  JARI VAN LEEUWEN

pupil vd week 6 mrt 3

En de eerste pupil van de week in deze nieuwe rubriek is:    Beau de Ruiter !

pupil vd week 31 jan 2016 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekersadres

Volg ons via Facebook