Pupil van de week

Ben jij pupil van de week?  Stuur een foto en je verhaal naar info@svfcothen.nl

Bas Kolsteeg 12-03-2022

Hallo ik ben Bas en ik was pupil van de week bij de wedstrijd van het 1e.
Zij speelde thuis tegen Aurora. Het was feest bij S.V.F. Het volgende heb ik deze dag gedaan:
1. Zelf gespeeld met de J0-8 tegen S.V.L. en 6-3 gewonnen ook nog 1 gescoord
2. 100 keer van de hindernisbaan geweest
3. In de kleedkamer met het 1e
4. De warming-up meegedaan
5. Meegelopen met Sander
6. Muntje op gegooid voor de scheids en ik mocht hem houden
7. De aftrap genomen en gescoord
8. In de dug-out gezeten
9. Lootje getrokken in de rust, de voorzitter had gewonnen
10. En daarna lekker gespeeld
Na de wedstrijd kreeg ik een frietje en ik kreeg een bal met de handtekeningen van de spelers.
Ik vond het een hele leuke dag en ik bedank Ivet en het 1e. Groetjes van Bas.

Deno de Zwijger 06-11-2021

Zaterdag 6 november was het zover ik mocht pupil van de week zijn. In de ochtend moest ik eerst zelf voetballen daarna ging ik thuis en broodje eten en gauw naar svf! Als eerst ging ik met Yvette praten en zij ging mij vertellen wat er ging gebeuren. En ik kreeg een shirt en die hoef ik niet eens terug te geven! Daarna ging ik met papa de kleedkamer in wat een goeie muziek Mick kan goed dansen. Toen de warming up en daarna moesten ze andere shirts aan want de wedstrijd tegen Bunnik ging beginnen. Ik mocht met Sander mee het veld oplopen en kreeg van iedereen een box. Daarna mocht ik aftrappen en scoren bij de keeper. Het was een super spannende wedstrijd en iedereen deed super goed ze best helaas echt in de laatste minuut werd het 1-1 en speelde ze dus gelijk. Voor mij hebben jullie gewonnen mannen want we tellen mijn doelpunt gewoon mee had de keeper hem maar moeten stoppen.

Super bedankt ik vond dit de leukste dag van mijn leven proost mannen. En Yvette ook dank je wel voor alles.

Groetjes Deno

Siem van Dam 16-10-2021

Zaterdag 16 oktober 2021 was het zover, ik was pupil van de week. Ik vond het erg spannend en was best wel zenuwachtig. In de kantine zat Yvette al op ons te wachten. Ze legde alles van a tot z uit wat me vandaag te wachten stond. Dit vond ik fijn! Samen met papa mocht ik de kleedkamer in. Daar kreeg ik groen tape om mijn enkels, zodat mijn scheenbeschermers niet konden afzakken tijdens de wedstrijd. Ik mocht met de mannen mee het veld op om met de warming up mee te doen en het eerste doelpunt te scoren. We speelden tegen Candia. Dat zijn de koplopers van de competitie. Ze waren dan ook super sterk maar kregen geen kans van SVF. De laatste minuten maakte Rik zelfs nog 2-2! Iedereen vloog elkaar om de nek en het werd 1 groot feest!

Ik heb genoten!
Groetjes Siem van Dam

Miles van der Vliet 02-10-2021

Ik ben Miles van der Vliet en mocht afgelopen zaterdag pupil van de week zijn bij svf.
Ik vond het super leuk! Ik mocht meedoen en heb zelfs gescoord.
Het was echt een super dag! Aan het eind kreeg ik de leukste verassing ooit maar die ga ik niet verklappen voor de volgende pupil van de week ?

Byron Keller 18-09-2021

byron-keller-pupilvdweek1

Ik kreeg een uitnodiging voor Pupil van de week en ik werd echt super blij.  De hele week zei ik dat ik op zaterdag Pupil van de week was. De vorige keer was Luuk uit mijn team Pupil van de week en dat had ik gezien. Ik wilde toen ook heel graag een keer pupil van de week zijn. Als eerste kreeg ik een heel mooi shirt van Yvette. Daarna mocht ik in de kleedkamer en daar stond keiharde muziek aan. Als tweede mocht ik mee doen aan de warming up. En daarna mocht ik scoren.

Toen ben ik in de dug out gaan zitten en heb ik de halve wedstrijd gekeken. Daarna gingen we naar boven naar de bestuurderskamer. Daar stonden allemaal glimmende bekers. Toen gingen we naar beneden om een patatje te eten.

Daarna kreeg ik nog een hele mooie bal met alle handtekeningen van alle spelers. Het mooiste was dat SVF won met 4-0 want ik had ook gescoord!!!!!!!!!!!!! Het leukste vond ik het lummelen met de bal bij de warming up en ik heb ook nog trucjes geleerd.

Bedankt voor de super leuke dag!

Groetjes Byron Keller

Luuk Versteeg 04-09-2021

Zaterdag 4 September had ik eerst zelf gevoetbald in Wijk bij Duurstede. In de middag mocht ik pupil van de week zijn bij SVF 1. Ik was er om half 2. Toen ging ik eerst iets drinken met Yvette en kreeg ik een mooi ‘pupil van de week shirt, deze deed ik gelijk aan. Daarna gingen we naar de kleedkamer, daar waren alle spelers en gingen ze vragen stellen aan mij. Toen gingen we het veld op warm lopen. En met de bal schieten.

Voor de wedstrijd mocht ik de aftrap doen, en schoot ik net naast het doel. Daarna zat ik in de dug-out naast de wisselspelers om na de wedstrijd te kijken. In de rust ging ik na de bestuurskamer om even iets te drinken. De 2e helft was spannender dan de 1e, naar helaas hebben ze verloren met 0-3. Na de wedstrijd kreeg ik een mooie bal en hebben alle spelers hun naam en rugnummer daar op gezet. Daarna nog een patatje eten en ging ik weer naar huis. Ik vond het een hele leuke middag !!

Dankjewel SVF voor deze leuke ervaring en mooie cadeaus!

Groetjes, Luuk Versteeg

 

 

Sem de Gier 19-09-2020

Ik ben Sem de Gier. Het begon allemaal met een uitnodiging in de mailbox, Sem was daar echt super blij mee. Op zaterdag 19 september was het dan zover, na eerst zelf een wedstrijd te mogen spelen tegen SVMM, die we hadden gewonnen met 8-3. En daarna moest ik me om 13:30 melden bij Yvette en kreeg ik een eigen shirt van SVF, met daarop pupil van de week. Toen mocht ik mee de kleedkamer in met de grote jongens voor de wedstijdbespreking. Daarna was het net of ik echt in hun team zat. Ik mocht meedoen met de warming up en even lekker overschieten en een dolletje en toen schieten op doel. Toen begon de wedstijd tegen Oranje Wit en ik liep samen met de grensrechter van het Eerste het veld op. Vervolgens mocht ik de aftrap nemen en dribbelde ik over het veld en scoorde zo het eerste doelpunt….Yeahhh! Daarna mocht ik plaatsnemen in de dug-out samen met de reservespelers. Het was een superleuke ervaring! De wedstrijd eindigde in 2-2, met twee rode kaarten voor beide teams één. Na de wedstrijd kreeg ik een mooie bal en alle spelers hebben daar een handtekening op gezet. Daarna nog lekker frietjes gegeten met een frisdrankje. En ik mocht ook nog samen op de foto met de aanvoerder Sander. En op deze dag kregen we ook de boekjes van de grote clubactie mee en dacht; mijn ouders zitten nog lekker hier…. dan kan ik samen met mijn broertje nog even lootjes verkopen! Dat was daadwerkelijk ook echt een hele goede actie, want onze lootjes waren in deze middag al helemaal uitverkocht! Het was en fantastische ervaring en ik heb er vol van genoten en wil ik wil graag iedereen bedanken voor deze leuke en onvergetelijke dag!!

Sportieve Groetjes,

Sem

Mees de Ruiter 12-09-2020

Wat een super leuke dag! Vandaag ben ik Mees de Ruiter pupil van de week! Yvette stond ons op te wachten en ik kreeg van haar een mooi shirt?⚽️ Gelijk Mn moeder instructie gegeven , deze wil ik maandag aan naar school! Dus of ik even snel kan wassen.

Even spreek ik Erwin aan: wist je dat ik vanmorgen al gevoetbald had? Dus denk niet dat een hele wedstrijd mee spelen gaat lukken… (Oké Erwin hoe pak je dit tactisch op?) Nou Mees je mag warm lopen en daarna even een goal maken en dan lekker de wedstrijd kijken… Nou dat was een opluchting voor mij. Zo gedaan…super leuk allemaal!

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor deze dag!!!

Groeten, Mees de Ruiter⚽️

 

Koen Kolsteeg 05-09-2020

pupil-koen-kolsteeg

Dit was super leuk. Ik was blij met de uitnodiging. Zaterdagmiddag om 13.30u had ik afgesproken met Yvette. Toen kwam ik het hok van Joop binnen en toen werd ik meteen verrast door het pupil van de week shirt. Daarna gingen we naar de kantine en gingen we samen aan tafel zitten. Ik kreeg wat te drinken en we begonnen te kletsen over hoe het die middag zou gaan. Daarna ging ik naar de kleedkamer van het eerste. Ik werd erg zenuwachtig. En ik trok mijn voetbalschoenen aan en ik werd getapet door Sander. We zaten nog even in de kleedkamer en ik raakte al snel gewend aan de spelers van het eerste elftal. En daarna gingen we het veld op om de warming-up te doen. Iemand vroeg mij hoe ik heet en hij vroeg of ik samen met hem kon oefenen voor de wedstrijd. En toen gingen we doeltje schieten. Er werd gekeken of iedereen er was. En toen daarna gingen we met z’n allen op de foto. Het duurde iets langer voordat de wedstrijd begon. En ik was blij dat we daardoor iets langer konden oefenen voor de wedstrijd. Daarna gingen we terug naar de kleedkamers om nog even met elkaar te zitten en te kletsen. En toen daarna gingen we het veld op, ik liep met Sander. Op het veld liep ik naar de middenstip en toen gingen allebei de aanvoerders naast me staan. En toen kwam de grensrechter en daarna pas kwam de scheids. En toen vroeg de scheids aan de tegenstander zwart of wit? En hij koos voor wit. Dus hij mocht kiezen op welke helft hij wilde beginnen. Toen floot de scheidsrechter en mocht ik aftrappen en scoorde ik helaas niet. Dat vond ik jammer. En toen ging ik naar de dug-out. Daar kreeg ik van allemaal een boks of een high-five. Daar ben ik de eerste helft geweest. In de rust ging ik naar boven bij de bestuurderskamer en bleef daar tot de wedstrijd was afgelopen. Tijdens de tweede helft kreeg ik een frietje. Na de wedstrijd kreeg ik een bal met pupil van de week erop en daarmee mocht ik alle namen en rugnummers erop laten zetten van de spelers. Toen ging ik naar huis en ging op de stoel zitten en werd verdrietig omdat ik het liefst nog een keer wil. Ik heb een erg leuke dag gehad!

Groetjes, Koen

Mike Jacobs 30-11-2019

Hoi svf,

Ik vond t super leuk en ook spannend om pupil van de week te zijn, maar wel leuk en warm ontvangen. En vond t leuk dat Stephan rieff mij meenam en zorgde dat ik  niet alleen stond ..Dank je wel stephan. Dank je voor alle cadeau,s en bedankt voor een super gave dag!!!

Groetjes mike jacobs

Siebe van Zeijl 26-10-2019

 

Wat een verrassing! Yvette belt ons voor het weekend om te vragen of Siebe zin heeft zaterdag 26 oktober 2019 pupil van de week te zijn. Daar hoefde hij niet lang over na te denken,  dat leek hem wel wat! Dus zaterdag rond half 2 gaan we samen met Siebe en z’n zusje naar SVF.

Yvette ontvangt ons en vertelt Siebe wat hem allemaal te wachten staat vanmiddag, als Pupil van de week. Als eerste verrassing krijgt Siebe een prachtig, eigen SVF shirt, met Pupil van de week erop! Samen met z’n SVF broekje, sokken en voetbalschoenen die hij al aan had, is hij klaar voor de wedstrijd! Dan mag hij samen met Mick op naar de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking en daarna met hem mee het veld op voor de warming up. Met Mick mag hij op doel schieten en proberen de bal af te pakken.

Dan gaat de wedstrijd bijna beginnen. De spanning is van z’n gezicht te lezen en hij kan bijna niet wachten. Siebe loopt al vooruit richting het veld, maar hij moet nog even wachten.. Als iedereen klaar is mag hij samen met de scheidsrechter het veld op lopen. Van de scheidsrechter mocht hij daarna voor de toss een euro opgooien die hij mocht houden voor z’n spaarpot. Om SVF een goede start te geven als 13e man, mag hij daarna de bal aftrappen. Al dribbelend en een speler van Oranje Wit door de benen spelend, gaat hij alleen op de keeper af om het eerste doelpunt van de middag te scoren: GOAL!!

Daarna in de dug-out de wedstrijd kijken met de spelers. En wat ging het goed : SVF scoort 1-0, 2-0, 3-0!! De wedstrijd eindigt in 5-2, de eerste overwinning voor SVF dit seizoen; wat was Siebe trots! Goed gedaan jongens!

Yvette had al gezegd dat er na de wedstrijd nóg een verrassing zou zijn.. : hij krijgt een mooie bal waarop hij alle spelers hun naam mag laten zetten. Van zo’n middag krijg je trek en dorst, dus met een flesje AA en een frietje komt een einde aan deze geweldige middag! Jammer dat het voorbij is.

SVF, Yvette en alle spelers van het 1e ,  namens Siebe super bedankt voor deze geweldige middag!

Thijs van Woudenberg 12-10-19

pupil-van-de-week

 

Zaterdag 12-10-2019 was een topdag voor Thijs van Woudenberg.
Diezelfde week kreeg hij te horen dat hij pupil van de week zou zijn.
Met gezonde spanning heeft hij toegeleefd naar deze dag.
Diezelfde ochtend mocht hij zelf nog een wedstrijd spelen met zijn teamgenootjes in JO8-1 tegen Jonathan in Zeist. Daar sleepte zij er in de laatste minuten een gelijkspel uit.

In zijn SVF voetbalbroekje, sokken en voetbalschoenen maakte Thijs de “grote oversteek” naar het voetbalveld, gevold door zijn ouders, broertje en een vriendje. De spelers van het eerste elftal stonden al buiten toen Thijs kwam aangelopen. Thijs was blij toen hij zijn grote vriend Stephan daar aantrof, die hij kent van de leuke momenten tijdens de jeugdweek. De spanning nam daarmee gelukkig al een heel stuk af.

Deze verdween echter in zijn geheel toen hij door de lieve aandacht en uitleg van Yvette het schema van die middag te horen kreeg. Een glimlach van oor tot oor was het gevolg na het ontvangen van het geweldige shirt van SVF.

Toen moest Thijs aanstalten maken om zich naar de kleedkamer te begeven waar de scheidrechter van de wedstrijd de check kwam doen op rugnummers en namen. Met volle overtuiging gaf Thijs antwoord met zijn naam op het benoemen van het rugnummer 13 door de scheidsrechter. Thijs was immers overtuigd van de dertiende plek in dit geweldige elftal….

Na een pittige warming up op het grote veld, waar Thijs natuurlijk zichzelf niet liet kennen, mocht hij zich enkele minuten later opstellen met de grote mannen van beide teams om het veld te betreden.

Dit moment zal hij niet snel vergeten!

Vanaf de middenstip ging Thijs al dribbelend (en in zijn enthousiasme net iets te ver) richting doel van de tegenstander en scoorde daar het eerste punt van de wedstrijd, waarna hij trots in de dug-out plaats mocht nemen.

Een dynamische wedstrijd volgde…..en laten we de volgende samenvatting hierop geven: De rol van SVF in de weg naar het kampioenschap van Candia`66 was groter dan van te voren bedacht was……goed gedaan SVF! Thijs was trots op jullie.

De middag werd afgesloten met een mooie bal vol handtekeningen van alle spelers van het eerste elftal. Deze heeft nu een mooie ere plek op Thijs zijn kamer. Met een tosti en AA als lekkere afsluiter, ging Thijs moe maar voldaan huiswaarts.

Lieve SVF, Yvette en spelers van het eerste, namens Thijs enorm bedankt voor deze geweldige ervaring!

 

Freek van de Wal 07-09-19

pupil-freek-vandewal

 

Hallo allemaal,

Ik was gevraagd om pupil van de week zijn. Dat vond ik supergaaf!! Zaterdag 7 september was het dan zover. Eerst ging ik naar Yvette om mij te melden. Ik had er veel zin in. Samen met de jongens ging ik naar de kleedhok om ons om te kleden met een leuk muziekje erbij. Daarna liep ik het veld op met de grote jongens. En mocht ik samen met de jongens over schieten en natuurlijk warm lopen.

Ik mocht ook alle spelers een handje geven. Daarna was ik aan de beurt om een doelpunt te maken.En die zat!! Ook nog even naar de mooi wedstrijd gekeken en nog rondleiding gehad bij SVF. Daar kreeg een fantastisch mooi shirt een mooi bal met alle handtekeningen.

De mooi bal staat nu op mijn kamer. Waar ik lekker van kan gaan genieten. Ook nog gesmuld van een heerlijk patatje. Ik vond het een super leuke middag. SVF bedankt!

Pupil van de week: Stef Pupil van de week
Pupil van de week: Stef

01 Apr 2023

Pupil van de week: Tygo Pupil van de week
Pupil van de week: Tygo

29 Dec 2022

Pupil van de week: Niek Veldhuizen Pupil van de week
Pupil van de week: Niek Veldhuizen

28 Nov 2022

Pupil van de week: Tim van Schaick Pupil van de week
Pupil van de week: Tim van Schaick

22 May 2022

Pupil van de week: Deno de Zwijger Pupil van de week
Pupil van de week: Deno de Zwijger

08 Nov 2021

Pupil van de week: Siem van Dam Pupil van de week
Pupil van de week: Siem van Dam

18 Oct 2021

Pupil van de week: Miles van der Vliet Pupil van de week
Pupil van de week: Miles van der Vliet

04 Oct 2021

Pupil van de week: Byron Keller Pupil van de week
Pupil van de week: Byron Keller

20 Sep 2021

Pupil van de week: Luuk versteeg Pupil van de week
Pupil van de week: Luuk versteeg

13 Sep 2021

Pupil van de week: Sem de Gier Pupil van de week
Pupil van de week: Sem de Gier

28 Sep 2020

Pupil van de week 12-09: Mees de Ruiter Pupil van de week
Pupil van de week 12-09: Mees de Ruiter

21 Sep 2020

Pupil van de week: Koen Kolsteeg Pupil van de week
Pupil van de week: Koen Kolsteeg

07 Sep 2020

Pupil van de week: Milan van Rossum Pupil van de week
Pupil van de week: Milan van Rossum

10 Feb 2020

Een dag met een gouden randje Pupil van de week
Een dag met een gouden randje

03 Feb 2020

Pupil van de Week: Siebe van Zeijl Pupil van de week
Pupil van de Week: Siebe van Zeijl

29 Oct 2019