Ben jij pupil van de week?  Stuur een foto en je verhaal naar info@svfcothen.nl

Siebe van Zeijl 26-10-2019

Wat een verrassing! Yvette belt ons voor het weekend om te vragen of Siebe zin heeft zaterdag 26 oktober 2019 pupil van de week te zijn. Daar hoefde hij niet lang over na te denken,  dat leek hem wel wat! Dus zaterdag rond half 2 gaan we samen met Siebe en z’n zusje naar SVF.

Yvette ontvangt ons en vertelt Siebe wat hem allemaal te wachten staat vanmiddag, als Pupil van de week. Als eerste verrassing krijgt Siebe een prachtig, eigen SVF shirt, met Pupil van de week erop! Samen met z’n SVF broekje, sokken en voetbalschoenen die hij al aan had, is hij klaar voor de wedstrijd! Dan mag hij samen met Mick op naar de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking en daarna met hem mee het veld op voor de warming up. Met Mick mag hij op doel schieten en proberen de bal af te pakken.

Dan gaat de wedstrijd bijna beginnen. De spanning is van z’n gezicht te lezen en hij kan bijna niet wachten. Siebe loopt al vooruit richting het veld, maar hij moet nog even wachten.. Als iedereen klaar is mag hij samen met de scheidsrechter het veld op lopen. Van de scheidsrechter mocht hij daarna voor de toss een euro opgooien die hij mocht houden voor z’n spaarpot. Om SVF een goede start te geven als 13e man, mag hij daarna de bal aftrappen. Al dribbelend en een speler van Oranje Wit door de benen spelend, gaat hij alleen op de keeper af om het eerste doelpunt van de middag te scoren: GOAL!!

Daarna in de dug-out de wedstrijd kijken met de spelers. En wat ging het goed : SVF scoort 1-0, 2-0, 3-0!! De wedstrijd eindigt in 5-2, de eerste overwinning voor SVF dit seizoen; wat was Siebe trots! Goed gedaan jongens!

Yvette had al gezegd dat er na de wedstrijd nóg een verrassing zou zijn.. : hij krijgt een mooie bal waarop hij alle spelers hun naam mag laten zetten. Van zo’n middag krijg je trek en dorst, dus met een flesje AA en een frietje komt een einde aan deze geweldige middag! Jammer dat het voorbij is.

SVF, Yvette en alle spelers van het 1e ,  namens Siebe super bedankt voor deze geweldige middag!

Thijs van Woudenberg 12-10-19

pupil-van-de-week

Zaterdag 12-10-2019 was een topdag voor Thijs van Woudenberg.
Diezelfde week kreeg hij te horen dat hij pupil van de week zou zijn.
Met gezonde spanning heeft hij toegeleefd naar deze dag.
Diezelfde ochtend mocht hij zelf nog een wedstrijd spelen met zijn teamgenootjes in JO8-1 tegen Jonathan in Zeist. Daar sleepte zij er in de laatste minuten een gelijkspel uit.

In zijn SVF voetbalbroekje, sokken en voetbalschoenen maakte Thijs de “grote oversteek” naar het voetbalveld, gevold door zijn ouders, broertje en een vriendje. De spelers van het eerste elftal stonden al buiten toen Thijs kwam aangelopen. Thijs was blij toen hij zijn grote vriend Stephan daar aantrof, die hij kent van de leuke momenten tijdens de jeugdweek. De spanning nam daarmee gelukkig al een heel stuk af.

Deze verdween echter in zijn geheel toen hij door de lieve aandacht en uitleg van Yvette het schema van die middag te horen kreeg. Een glimlach van oor tot oor was het gevolg na het ontvangen van het geweldige shirt van SVF.

Toen moest Thijs aanstalten maken om zich naar de kleedkamer te begeven waar de scheidrechter van de wedstrijd de check kwam doen op rugnummers en namen. Met volle overtuiging gaf Thijs antwoord met zijn naam op het benoemen van het rugnummer 13 door de scheidsrechter. Thijs was immers overtuigd van de dertiende plek in dit geweldige elftal….

Na een pittige warming up op het grote veld, waar Thijs natuurlijk zichzelf niet liet kennen, mocht hij zich enkele minuten later opstellen met de grote mannen van beide teams om het veld te betreden.

Dit moment zal hij niet snel vergeten!

Vanaf de middenstip ging Thijs al dribbelend (en in zijn enthousiasme net iets te ver) richting doel van de tegenstander en scoorde daar het eerste punt van de wedstrijd, waarna hij trots in de dug-out plaats mocht nemen.

Een dynamische wedstrijd volgde…..en laten we de volgende samenvatting hierop geven: De rol van SVF in de weg naar het kampioenschap van Candia`66 was groter dan van te voren bedacht was……goed gedaan SVF! Thijs was trots op jullie.

De middag werd afgesloten met een mooie bal vol handtekeningen van alle spelers van het eerste elftal. Deze heeft nu een mooie ere plek op Thijs zijn kamer. Met een tosti en AA als lekkere afsluiter, ging Thijs moe maar voldaan huiswaarts.

Lieve SVF, Yvette en spelers van het eerste, namens Thijs enorm bedankt voor deze geweldige ervaring!

Freek van de Wal 07-09-19

pupil-freek-vandewal

Hallo allemaal,

Ik was gevraagd om pupil van de week zijn. Dat vond ik supergaaf!! Zaterdag 7 september was het dan zover. Eerst ging ik naar Yvette om mij te melden. Ik had er veel zin in. Samen met de jongens ging ik naar de kleedhok om ons om te kleden met een leuk muziekje erbij. Daarna liep ik het veld op met de grote jongens. En mocht ik samen met de jongens over schieten en natuurlijk warm lopen.

Ik mocht ook alle spelers een handje geven. Daarna was ik aan de beurt om een doelpunt te maken.En die zat!! Ook nog even naar de mooi wedstrijd gekeken en nog rondleiding gehad bij SVF. Daar kreeg een fantastisch mooi shirt een mooi bal met alle handtekeningen.

De mooi bal staat nu op mijn kamer. Waar ik lekker van kan gaan genieten. Ook nog gesmuld van een heerlijk patatje. Ik vond het een super leuke middag. SVF bedankt!

Bezoekersadres

Volg ons via Facebook