Ben jij pupil van de week ?  Stuur een foto en je verhaal naar info@svfcothen.nl

ZATERDAG 3 november 2018, Pupil van de week: Menno Sax

Op zaterdag 3 november was Menno Sax pupil van de week. Op deze dag speelde SVF heren 1 thuis tegen Voorwaarts uit Utrecht. In eerste instantie vond Menno het allemaal wel spannend om in de belangstelling te staan, maar hij heeft ervan genoten.

Vooraf zaten wij bij de teambespreking, waarbij de opstelling en de tactiek werd doorgenomen door de trainer Edwin. Omdat ikzelf in Cothen ben opgegroeid vond ik het leuk om in deze kamer de historie van de voetbalvereniging te zien, aan de hand van foto’s, vlaggetjes, bekers, enz.

Tijdens de warming up mocht Menno op het doel schieten met keeper Timo in het doel. Verder speelde hij de bal rond samen met Jorrit en Mick. Voor aanvang van de wedstrijd mocht hij het “eerste doelpunt” voor SVF scoren, met een fraai schot in de rechter onderhoek.

Onze spelers hebben keihard gewerkt, wat zich helaas niet heeft vertaald in een overwinning (2-3). Ondanks het feit dat Voorwaarts koploper is in de groep en tegen Cothen aan de winnende hand was speelden zij niet altijd sportief. Wat hen twee rode kaarten opleverde. Pluim voor de scheidsrechter die het allemaal in goede banen heeft weten te leiden.

Na afloop van de wedstrijd mocht Menno, samen met zijn tweelingbroer Karel, een bakje met patat eten boven in de bestuurderskamer. Menno heeft als pupil van de week een pupil van de week SVF shirt en de wedstrijdbal die door het SVF heren 1 team is gesigneerd gekregen.

Niemand minder dan Menno’s opa bleek het winnende lot die dag in handen te hebben! Hij kreeg van de voorzitter Erwin een mandje met versnaperingen overhandigd.

SVF bedankt! Menno heeft meermaals gezegd dat hij het een super leuke dag vond.

Claudia Sax

ZATERDAG 20 oktober 2018, Pupil van de week: Bente Otten

20 oktober was het dan zover…ik mocht Pupil van de Week zijn bij het 1e elftal van SVF!
Om half 2 melde ik mij bij Yvette en Bianca en kreeg ik een echt eigen ‘Pupil van de Week’ voetbalshirt. Toen ik me had omgekleed mocht ik samen met de spelers op het veld inspelen. Ook kwam de fotograaf nog om een foto te maken…nu werd het wel echt officieel!

Toen de spelers teruggingen naar de kleedkamer mocht ik samen met Yvette ook in de kleedkamer meekijken hoe de spelers zich voorbereidden op de wedstrijd. De scheidsrechter kwam ons halen en ik mocht, met de bal, voor de spelers uit het veld oplopen. Samen met de aanvoerder, Remco, mocht ik het muntje opgooien bij de scheidsrechter en daarna mocht ik de eerste bal in de goal schieten. Toen de wedstrijd was begonnen mocht ik in de dug-out zitten bij de reservespelers en de verzorger, trainer en leiders.

Tijdens de rust mocht ik mee naar de bestuurskamer en daar kreeg ik appelsap en mocht ik een lootje trekken; dit werd nummer 666. Daarna ging de wedstrijd verder…helaas wonnen we niet. Na de wedstrijd kreeg ik ook nog een frietje in de bestuurskamer en als klap op de vuurpijl kreeg ik een bal waarop alle spelers hun naam hebben gezet.
Ik vond het superleuk!

Dank je wel Yvette, Bianca en alle spelers van het 1e elftal voor de leuke middag!

Bente Otten

ZATERDAG 31 maart 2018  Pupil van de week: Robin van den Beld

Vandaag was ik (Robin van den Beld) de pupil van de week, en dat heeft iedereen geweten ook!!!  Thuis tegen Lienden. Yvette heeft mij keurig uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren en voor mij kon de super gave dag beginnen.We begonnen met de voorbespreking met de trainers en de selectie, daarna gingen we naar de kleedkamer en daar hing mijn pupil van de week shirt klaar. Na het warm lopen was het tijd voor de wedstrijd. Samen met alle spelers mocht ik het veld op. De scheidsrechter floot en ik mocht de aftrap doen. Ik heb alles in de strijd gegooid, overstap, schuinbewegingen en ook nog de Zidane. Voor ik het wist stond ik oog in oog met de keeper, nog een beweging om de keeper in de maling te nemen en ik schoot de bal hard rechts onderin tegen de touwen.

In de rust ging ik samen Yvette, Bianca en Erwin naar de bestuurderskamer, hier kreeg ik wat te drinken en een heerlijke plak cake. We stonden tenslotte voor en hadden wat te vieren.

De tweede helft was iets minder leuk. Althans, we gaven al snel een 2-0 voorsprong weg en kregen geen grip meer op de tegenstander. Helaas hebben we de wedstrijd met 2-4 verloren. Maar dat mocht de pret niet drukken want ook na afloop van de wedstrijd mocht ik weer mee naar de bestuurskamer. Ditmaal kreeg ik een super mooie bal met alle handtekeningen erop , een patatje en weer wat drinken. Ook mijn zusje Danique was inmiddels aangeschoven. Als klap op de vuurpijl vertelde Yvette hier dat ik mijn shirt van pupil van de week mocht houden… Wat ontzettend Gaaf!!

Het is inmiddels dinsdagochtend 3 april: drie keer raden welk shirt ik aan heb naar school vandaag??

Yvette, Erwin, Bianca, SVF en selectie, super bedankt voor een ontzettend gave middag met herinneringen die nog lang zullen blijven.

Groetjes, Robin van den Beld

Bezoekersadres