Aan de leden en/of ouders/verzorgers van de jeugdleden van S.V.F.

Bijgaand treft u de informatie aan over de contributiebedragen die gelden vanaf 1 januari 2018.

De contributie-indeling geschiedt per leeftijdscategorie, hetgeen nagenoeg overeenstemt met de indeling in JO-junioren etc.

Contributies per seizoen:

De bedragen zijn vermeld per half jaar !                                                                              Bedrag
Senioren (spelend) € 90,00
Geboortedatum 01-01-2001 tot en met 31-12-2002 € 64,00
Geboortedatum 01-01-2003 tot en met 31-12-2004 € 59,00
Geboortedatum 01-01-2005 tot en met 31-12-2006 € 55,00
Geboortedatum 01-01-2007 tot en met 31-12-2008 € 49,00
Geboortedatum 01-01-2009 tot en met 31-12-2010 € 44,00
Geboortedatum 01-01-2011 tot en met 31-12-2013 € 38,00
Donateurs € 22,00
Niet spelende leden (senioren) € 45,00
Senioren 35+ competitie € 45,00
Walking voetbal € 50,00
Jeugd niet spelend: halve contributie

Inning contributie Donateurs

Vanaf februari 2019 zal de penningmeester van de PR commissie de contributie van donateurs innen. De betaling zal dus niet via ClubCollect plaatsvinden.

Betaling van de contributie
Vanaf februari 2019 zullen we gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Van ClubCollect ontvang je een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen of je betaalt in termijnen en welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving.

Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte, en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inplant!

Financiële bijdrage minima Gemeente Wijk bij Duurstede.
Voor iedereen, die rond moet komen met een laag inkomen zijn er de minimaregelingen en inkomensondersteunende regelingen. Voor meer informatie over het minimabeleid of voor het indienen van een aanvraag kun je informatie vinden op de website van de Gemeente Wijk bij Duurstede.

Stoppen lidmaatschap of overschrijven naar andere vereniging
Indien u volgend  jaar stopt met voetballen dient het lidmaatschap voor 1 juni 2019 schriftelijk opgezegd te worden via onderstaand formulier, anders bent u verplicht voor het nieuwe seizoen te betalen.
Overschrijving naar een andere vereniging is mogelijk tot 15 juni 2019.

Aanmelden Lidmaatschap
Afmelden Lidmaatschap

Vragen over betaling van contributie: penningmeester@svfcothen.nl

Voor overige vragen betreffende ledenadministratie:  ledenadministratie@svfcothen.nl

Namens het bestuur dank ik u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Thomas van Dam