Wij kunnen niet zonder sponsoren!

Bij SVF zijn talloze vrijwilligers actief, hiermee besparen we heel veel kosten en maken we voetbal voor iedereen financieel bereikbaar. Maar ook wij kunnen niet zonder de steun van sponsoren.

Aanschaf en onderhoud van materialen, kleding en professionele ondersteuning van geschoolde trainers. Zo maar een greep uit kosten waar de hulp van sponsoren een uitkomst biedt.

Met onze bijna 500 leden, vele toeschouwers en aandacht in (eigen) media willen we ook graag wat terug geven, hierover starten wij graag met jou een gesprek. Sponsor worden van SVF?

Sponsor worden van SVF kun je al vanaf 50 euro per jaar! Meer informatie of aanvraag doen? Neem contact op met  de PR-commissie via pr@svfcothen.nl

Sponsorvormen

• Balsponsor  Heren 1 Zondag of Dames 1 Zondag
  • Maatwerk
  • Kleding (tenue sponsoring, trainingspakken, tassen etc.)
  • SVF instap pakket 1 (vermelding op de website en digitale scherm in kantine)
  • SVF uitgebreid pakket 2 (idem als pakket 1 + een reclame bord langs het hoofdveld)

Heb je geen bedrijf? Dan kun je ook  ‘vriend van SVF’ worden!  Meer info, klik hier!

Bezoekersadres

Volg ons via Facebook