Volg de Jeugdweek via de Facebook pagina   !

Jeugdweek 2018

Na maanden voorbereiding startten we maandag 20 augustus weer met de SVF Jeugdweek. Dit jaar alweer voor de 31ste keer!

Rond 9:30u verzamelden de eerste kinderen en ouders zich alweer op het sportpark. Nadat iedereen zich heeft aangemeld startten we met de officiële opening. In de verte horen we de trekker al aankomen met daarop 2 hele bekenden van de club. Onze voorzitters Claudia Klein en Erwin Rieff hebben zich speciaal voor het thema verkleed als boer en boerin in overalls. Zij hijsen de speciale jeugdweekvlag en daarmee is de jeugdweek geopend!

Zoals elke jaar starten we maandag met het maken van de jokers. De groepjes worden ingedeeld in diverse boerderijdieren: koeien, paarden, geiten, lama’s enz. Nieuw dit jaar is het versieren van de witte t-shirts; allemaal in het thema van het groepje. Na het knutselen was het tijd voor de lunch, vandaag gesponsord door Slagerij Bert Zumbrink; heerlijke broodjes hamburger!

Toen iedereen zijn buikje rond had gegeten vertrokken de groepjes voor een vossenjacht door het dorp. In totaal waren er 11 letters te verzamelen en nadat de groepjes terug waren op het sportpark begonnen ze te puzzelen op het woord. Het woord was: Koeienvlaai💩 Als beloning kregen alle kinderen een ijsje en konden ze nog heerlijk spelen op het veld.

Dinsdag vertrokken we, zoals gebruikelijk, met de bussen van Triomf Tours richting pretpark Drievliet. Het weer zat mee en alle kinderen en begeleiders hebben een gezellige dag gehad.

Op woensdag was het de traditionele voetbaldag; nadat alle kinderen een professionele warming-up hadden gehad van Jordy van Fit4All werden zij in groepjes ingedeeld en volgens schema verdeeld over het hoofdveld voor de partijtjes en het kunstgras voor diverse spellen met de voetbal. Met de lunch aten we wafels; ook dit jaar weer verzorgd door een fijne groep mensen vanuit SVF. Het was een warme dag, waarin zeker in de middag veel met water werd gespeeld.

Donderdag vertrokken we met alle kinderen en begeleiders richting zwembad Merwestein in Nieuwegein. Een heerlijke dag in het zwembad, er kon zelfs ook buiten gezwommen worden!

Vrijdag was de afsluitende zeskamp-dag; elk jaar weer een feest met een grote stormbaan en leuke spellen voor kids en begeleiders. Iedereen droeg de op maandag gemaakte shirts waarbij veel mooie creaties zaten. De jokers konden ook dit jaar worden ingezet voor extra punten en de zeskamp eindigde traditioneel met het leiderspel; niemand bleef droog! 🙂

Na al dat harde werken genoten de kinderen van friet en een frikandel; gesponsord door ‘t Oude Raedthuys. Uiteindelijk wonnen de “Eenden” de zeskamp.

We kunnen terugkijken op een fijne, succesvolle, gezellige week en kijken zeker alweer uit naar volgend jaar! Hopelijk zien wij jullie daar allemaal ook weer!

Yvette, Lotte, John, Debby, Wendy en Wendy

jeugdweek-2018

Aankondiging 2018

Jongens  en  meisjes

Hier een bericht van de jeugdweekcommissie. Wij zijn weer druk bezig met het organiseren van een leuke week voor jullie. De 31e jeugdweek zal plaatsvinden van 20 t/m 24 augustus. Het thema van dit jaar is: “Boerderij”!

Kinderen van 5 t/m 14 jaar die wonen in Cothen en leden en directe familieleden van S.V.F kunnen zich inschrijven voor deze gezellige week van 12 tot 27 mei.
De kosten zijn € 37,50 per persoon. Er kunnen maximaal 180 kinderen inschrijven.
Graag € 37,50 overmaken op rekening nummer NL 52 RABO 0312301871  t.n.v. SVF Jeugdweek o.v.v. naam kind

Via onze Facebook pagina is de inschrijflink te vinden. Deze pagina is openbaar.

www.facebook.com/svfjeugdweek

Lijkt het je leuk om te helpen, dan ben je van harte welkom, want zonder de hulp van onze vrijwilligers kunnen we de jeugdweek niet organiseren. De minimum leeftijd voor vrijwilligers is 16 jaar. Vanaf 18 jaar mag je ook een groepje kinderen begeleiden.
Graag het vrijwilligers formulier invullen zodat we weten dat je komt helpen. Ook dit formulier is te vinden op onze Facebookpagina.

Tijdens de zomervakantie ontvang je van ons een programmaboekje met alle informatie die nodig is voor deze week.
Let op! De inschrijving is pas definitief als het geld is overgemaakt en je een bevestiging van de organisatie hebt ontvangen.

Wij hopen er samen met de kinderen en de vrijwilligers een leuke week van te maken!

Met vriendelijke groeten,

De Jeugdweekcommissie
Lotte van den Brink
Wendy Otten