Pupil van de week: Siem van Dam

18 Oct 2021 | Pupil van de week

Zaterdag 16 oktober 2021 was het zover, ik was pupil van de week. Ik vond het erg spannend en was best wel zenuwachtig. In de kantine zat Yvette al op ons te wachten. Ze legde alles van a tot z uit wat me vandaag te wachten stond. Dit vond ik fijn! Samen met papa mocht ik de kleedkamer in. Daar kreeg ik groen tape om mijn enkels, zodat mijn scheenbeschermers niet konden afzakken tijdens de wedstrijd. Ik mocht met de mannen mee het veld op om met de warming up mee te doen en het eerste doelpunt te scoren. We speelden tegen Candia. Dat zijn de koplopers van de competitie. Ze waren dan ook super sterk maar kregen geen kans van SVF. De laatste minuten maakte Rik zelfs nog 2-2! Iedereen vloog elkaar om de nek en het werd 1 groot feest!

Ik heb genoten!
Groetjes Siem van Dam

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy