Pupil van de week: Kai Schouten

09 Oct 2023 | Pupil van de week

Papa kwam net voor het slapen gaan naar boven en vertelde mij dat ik pupil van de week ben op 7 oktober, samen hebben papa en ik de mail doorgelezen en kon ik vragen stellen aan papa. Ik ben de dagen gaan aftellen tot het zo ver was. Toen het eindelijk 7 oktober was moest ik eerst zelf voetballen tegen focus, we hebben 1-6 gewonnen en ik heb gescoord. Toen de wedstrijd klaar was vond ik het nog heel lang duren tot het eindelijk 13:15 was. Toen ik op SVF aan kwam, was daar Yvette. Yvette legde mij alles uit en als ik nog vragen had kon ik deze stellen. Ik kreeg een rondleiding en ik heb leuke dingen gezien.Toen het eerste klaar was om hun trainingskleding aan te trekken mocht ik mee de kleedkamer in, papa was hier ook bij dit vond ik fijn. Ik mocht met ze mee warmlopen, paar keer heen en weer rennen en daarna gingen we over spelen. Toen de spelers hun normale shirt (tenue) aan gingen trekken stond ik bij het hek te wachten zodat ik vooraan kon staan als we het veld op gingen lopen. De muziek werd opgezet, ik mocht de bal pakken en het veld op lopen, het kleine muntje omhoog gooien, de bal aftrappen en in het goal van de tegenstander schieten en dat is gelukt! Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dugout zitten bij de wisselspelers en ik vond dit leuk. In de pauze kreeg ik kikkertjes en een cadeautje voor het zijn van de pupil van de week!Ik vond deze dag MEGA, ULTRA LEUK. Maandag ga ik in mijn nieuwe shirt naar school om te laten zien dat ik pupil van de week ben.Groetjes Kai

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy