Pupil van de week: Izzy

20 Nov 2023 | Pupil van de week

Sinds het begin van dit seizoen ben ik begonnen met voetballen. En ik had heel veel geluk want ik kreeg een mooie uitnodiging van Yvette om op 11 november pupil van de week te zijn.

Ik vond het eerst spannend en ik zei al tegen mama: “ik ga echt niet in de kleedkamer”. Maar Yvette stond op mij te wachten en heeft me uitgelegd hoe de dag zou gaan. En ik kreeg een super mooi shirt. Daarna gingen we naar de kleedkamer en Yvette bleef bij me. Toen ik de jongens een beetje leerde kennen vond ik het niet meer zo spannend.

Daarna gingen we een warming up doen en ging ik met Jesse #13 over trappen en keepen en op het doel schieten. In de kleedkamer deden de jongens soms hun shirt uit, dat vond ik een beetje raar. Zelfs mijn trainer kwam kijken en dat vond ik super leuk! Voor de wedstrijd mocht ik eerst proberen te scoren en dat is gelukt! Yeah! Ik kreeg alleen een rode kaart van de scheidsrechter. Dat vond ik gek, want ik had alleen maar gescoord. Maar ik rende gelijk naar de dug out, waar ik van de jongens een high five kreeg.

In de pauze ging ik met Yvette naar de bestuurskamer en kreeg ik een mooi kado en mocht ik het winnende lootje trekken. Ik mocht ook nog wat lekkers kiezen en ik koos een kroketje. Daarna mocht ik kiezen of het was klaar of ik ging nog terug naar de dug-out. En dat deed ik. De jongens waren wel een beetje aan het schelden, ik denk omdat ze achter stonden. Maar Yvette had gezegd dat ik dan sssst moest zeggen en dat deed ik. Toen zeiden ze: Sorry!

Helaas hebben de jongens verloren, dat was wel jammer! Ik vond het echt super leuk en ik wil eigenlijk nog een keer! Het kado ging mee naar bed en mijn shirt heb ik op maandag en woensdag met trainen aan gedaan. Want dan mocht ik elke keer de bal uitnemen als hij uit ging. Bedankt voor de leuke middag!!

Groetjes Izzy

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy