Pupil van de week: Stef

01 Apr 2023 | Pupil van de week

25 maart 2023 mocht ik pupil van de week zijn. Ik had er heel veel zin in. Yvette wachtte mij op in de kantine. Toen ik daar aan kwam kreeg ik uitleg wat ik vandaag ga doen. Als eerst mocht ik bij de grote mannen in de kleedkamer, ik zei dat mijn favorieten plek op het veld keepen is. Daarna mocht ik mee doen met de warming up dat was leuk, nu weer naar de kleedkamer. Toen mocht ik met de bal het veld op lopen helemaal voor op. Vanaf het middenveld ging ik proberen het eerste doelpunt te scoren.

Ik mocht in de dug-out zitten en de eerste helft kijken. In de rust ging ik naar de bestuurskamer en mocht ik op de stoel van de voorzitter zitten.  Hierna kreeg ik nog lekkere patatjes. Ik kreeg een bal met de namen van de spelers en een T-shirt. Ik vond het een hele leuke dag!!

Groetjes Stef

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy