Pupil van de week: Vince de Vries

04 Sep 2023 | Pupil van de week

Mama verstelde dat ik pupil van de week mocht zijn. Dat vond ik super leuk maar ook een beetje spannend. Op 2 september speelde ik eerst met mijn eigen team Jo9 een oefenwedstrijd en die hebben we gewonnen. Daarna mocht ik mee trainen met eerste in een voetbal shirt die ik van Yvette had gekregen. Het leukste vond ik om in een rondje de bal over te paasen in de groep. Daarna mocht ik mee de kleedkamer in en kreeg ik ook tape om mijn enkels. Het was erg leuk om mee op te lopen met het vuurwerk en dat ik de wedstrijd bal vast mocht houden. De scheids zei dat ik gewoon een schouder duw mocht geven om een doelpunt te scoren. En in de dug-out was het leuk en maakte ik veel grapjes.Tijdens de rust mocht ik met de voorzitter mee naar de bestuurskamer en kon ik het veld goed zien van af boven. Van Yvette mocht ik ook nog wat lekkers en heb ik patatjes gekregen. Als grote verassing kreeg ik ook nog een mooie speciale voetbal met alle namen er op. Het was een super leuke dag!Groetjes van Vince de Vries

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy