Wafelactie SVF: vrijdag 17 maart

14 Mar 2023 | Laatste Nieuws

Beste SVF er,

Wafels bakken is een traditie in Cothen. Als inwoner van Wijk bij Duurstede kende ik dit niet. Ik heb hier kennis mee gemaakt toen ik bij SVF kwam voetballen. Tradities zijn van alle dag en ook regio gebonden. Inwoners voelen zich hiermee verbonden. Ook Cothenaren ervaren dit zo. SVF en wafels bakken heeft een geschiedenis van meer dan 30 jaar.

Als SVF er met een groen hart omarm ik tradities. Ik ben dan ook blij dat zoveel vrijwilligers weer behulpzaam zijn. Daarom adviseer ik je dit bericht te delen, te delen en te delen met al je kennissen. En kom wafels eten op vrijdag 17 maart in de kantine.

Op de website van SVF kom ik een stukje van Kees tegen uit 2017.

https://www.svfcothen.nl/wafels/

Met smakelijke groet,

Erwin Rieff

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy