Spelletjes en pannenkoeken toernooi op 15 juni bij SVF

Door SVF wordt er op zaterdag 15 juni een leuk spelletjes en pannenkoeken toernooi georganiseerd. Alle jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom om mee te doen met dit leuke toernooi. Er zijn gave voetbalspellen geregeld zoals een groot voetbaldartbord, een snelheidsmeter en nog veel meer! De dag is ingedeeld in drie tijdvakken op leeftijd.

Van 9:00 tot 11:00 voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.
Van 11:00 tot 13:00 voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar.
Van 13:00 tot 15:00 voor kinderen van 13 en 14 jaar.

Na afloop van de sportieve activiteiten zijn er voor iedereen gratis pannenkoeken geregeld. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom! Je kan je gratis inschrijven voor dit toernooi tot en met 8 juni via: jeugdtoernooi@SVFcothen.nl. Wij kijken er naar uit jullie te zien bij deze dag!