Samenloop voor Hoop, een eerste verslag

Trots dat SVF zoveel medewerking geeft aan  Samenloop voor Hoop.  Ik heb heel veel leden van SVF bezig gezien om de taak van SVF goed tot zijn recht te laten komen.

De start van de 24-uurs wandeling ging vooraf met een toespraak van Burgemeester Poppens en de stadsdichter André van Zwieten. Met voorop de survivors begonnen ruim 700 lopers samen aan hun uitdaging en na één ronde ging men over tot de estafettewandeling. Indrukwekkend en emotioneel, met een traan en een lach, liep men het parcours.

Deze emoties kwamen ook weer naar boven bij de kaarsenceremonie. Prachtig om dit mee te maken. Bij velen kwamen de herinneringen weer naar boven of kon men de tranen niet bedwingen, omdat men volop nog in de herstelperiode zat van deze vreselijke ziekte of een dierbare had verloren.

In het donker kwamen de 1200 kaarsen goed tot zijn recht. Velen vergezeld van een persoonlijke boodschap. Kippenvel….

Ondanks al deze emoties was het ook gezellig met de vele marktkraampjes en optredens van diverse bands, koren en artiesten

Dank gaat zeker uit naar de organisatie met zijn honderden vrijwilligers. Wat het allemaal opgebracht heeft weet ik nog niet. Het is echter zondermeer al geweldig dat zoveel mensen zich willen inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze gevreesde ziekte kanker.

In het fotoalbum staan al wat foto’s van de eerste dag en avond, het album wordt nog aangevuld.

Tevens staan ook de foto’s van de benefietwedstrijd tussen Dames SVF en SVL online, u vindt ze door te klikken op onderstaande foto.

samenloop benefiet

Wim  Terwint

One Comments

  1. Reply Post By Hans van Leeuwen

    Wim,

    Dit heb je mooi verwoord en in beeld gebracht.
    De actie foto’s heeft me weer herinneringen opgeroepen 🙂

    Hans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.