Prachtige promotie voor het voetbal.

20 Jun 2019 | Activiteiten/evementen

Zaterdag 15 juni zou in eerste instantie het Goodwill Toernooi gespeeld worden.

Door te weinig animo, om in schrijven voor dit toernooi, moest de organisatie plan B in werking laten treden. Het werden, een dag lang,  voetbalwedstrijdjes,spelletjes en tussendoor pannenkoeken eten voor de jeugd van 5 tot en met 15 jaar. Iedere lid mocht een vriendje of vriendinnetje meebrengen.

In totaal hadden er 94 kinderen ingeschreven. Een mooi succes.

De pannenkoeken werden gebakken in een speciaal pannenkoekhuisje. Enorme grote pannenkoeken werden de kinderen voorgeschoteld. De kosten hiervan werden  gesponsord door de kinderen die deelgenomen hadden aan de techniektraining op zondagmorgen. Hiervoor hadden zij een kleine bijdrage moeten betalen en de opbrengst werd nu besteed voor deze heerlijke lekkernij.

Iedereen die deelgenomen had aan deze spelletjesdag kreeg als aandenken een medaille aan een mooi groen-wit lint. Deze medailles waren gesponsord door Jeroen van Amersfoort.

Dank aan de organisatie: André Verbeek, Jeroen van Amersfoort, Jeroen van Schaik en Dominique Berkhout, die op korte termijn dit op poten hadden gezet. Tot slot ook nog dank aan Goodwill voor de sponsoring.

Alles bij elkaar een prachtige promotiedag voor het voetbal in het algemeen en SVF in het bijzonder.

Foto’s van deze happening staan in het album.

Wim Terwint

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy