Foto’s en verslag 35+ toernooi

30 May 2016 | Activiteiten/evementen

SVF 35+ Reünie toernooi 2016

Is het alweer het 5e jaar? Jazeker, op vrijdag 27e mei was de 5e editie van het SVF 35+ toernooi. Dit jaar weer ruim 150 voetballers met een schitterende mix van voetballers uit de regio, ex voetballers uit de regio, SVF leden en uiteraard ook weer heel veel ex SVF leden.

Begeleid door een heerlijk zonnetje, lopen aan het begin van de avond de eerste voetballers het sportpark op. Veel oude bekende gezichten die al nerveus drentelend, staan te trappelen om weer het veld in te mogen. Klokslag 7 uur staan scheidsrechters en teams klaar en op aangeven van huisomroeper Wim worden de wedstrijden gestart. Van 7 tot 9 uur spelen alle teams 3 wedstrijden van 18 minuten. Waarbij veel teams ook blij zijn dat de 3e wedstrijd ook laatste is. De conditie neemt met de jaren behoorlijk af en bij menigeen zit het shirt steeds strakker. Het veld lijkt iedere wedstrijd groter te worden maar het plezier neemt alleen maar toe. Het is echt genieten wanneer je de lachende gezichten om je heen ziet en mensen enthousiast met elkaar ziet bijpraten. Naast de wedstrijden mocht dit jaar ook ieder team 15 penalty’s nemen. Niet om te scoren maar om te proberen de lat te raken. En werd ieder team uiteraard uitgenodigd om met elkaar op de foto te gaan.

Uiteindelijk mochten na alle wedstrijden de beste 4 ploegen door naar de halve finale. Daarin speelden De Vonkentrekkers tegen ZVV en onze vrienden van SVL uit Langbroek tegen onze vrienden van CDW Oldstars uit Wijk. De uiteindelijke finale tussen SVL en ZVV werd met veel overtuiging gewonnen door SVL waarna de feestavond echt kon beginnen!
DJ’s Andre en Roland draaide nog tot laat in de nacht en tussendoor verzorgde Paul nog de prijsuitreiking. Latje trappen werd gewonnen door het boerenteam van Dosko, SVL won de wisselbeker, ’t Buurtje won de Poedelprijs en de eigenlijke hoofdprijs voor de sportiviteit werd gewonnen door Kroosterboys.

Het was weer een geweldige avond en nacht. Graag willen wij alle vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van dit ongelooflijk gezellige event. Een extra dank voor Wim die dit jaar voor het laatst spreekstalmeester was. Wim dank hiervoor! Maar zeker net zo belangrijk willen we alle deelnemers en publiek bedanken. We hebben weer veel complimenten ontvangen voor de sportiviteit en sfeer tijdens en na de wedstrijden. Iedereen geniet van dit toernooi en jullie maken met elkaar dit toernooi. Een aantal teams doet reeds alle 5 de jaren mee, daarom extra leuk dat 1 van deze teams ook dit jaar winnaar is geworden!!
Iedereen heeft weer een jaar de tijd om blessures en spierpijn op te lossen en eventuele katers te verwerken. Zodat we volgend jaar weer fris, vol goede moed en met veel zin klaar staan voor de 6e editie van SVF Reünie Toernooi.

Marvin, Paul, Jos, Henk, Jan Willem en Pascal

Fotoalbum 1

Fotoalbum 2

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy