Dertig keer Wafelactie

11 Feb 2018 | Activiteiten/evementen

Voor de eerste keer op donderdag voor het grote carnavalsweekend. hoe zou dit uitpakken. Aan de baksters en andere helpers zou het niet liggen. Het was weer een ouderwetse bakdag. De één wat serieuzer dan de ander, maar de gezelligheid was er weer.

Op een kleine stroomstoring na verliep het bakken voorspoedig. Om half vier kwamen de laatste wafels van de ijzers en konden wij beginnen met het opruimen. Met zoveel vrouwen om je heen was dit een peulenschilletje en om vier uur zaten wij dan ook aan een  welverdiend drankje.

Om zes uur was de start van de huis aan huis verkoop. Het blijf nog steeds moeilijk om hiervoor voldoende hulp te krijgen. Naast een enthousiaste groep laten andere het weer afweten. Uiteindelijk hebben we toch alle routes kunnen afgaan, met als resultaat een prima verkoop en een geslaagde wafelactie.

Dank aan iedereen die geholpen heeft om deze 30e keer weer met een goed gevoel af te sluiten.

Voor mij is deze 30e keer echt een afsluiting. Dertig jaar heb ik mogen helpen bij deze actie. Het succes van deze actie is niet alleen een verdienste van mij. Bij zo’n actie heb je heel veel hulp nodig van anderen en met z’n allen hebben wij hier met grote inzet en gezelligheid aan gewerkt. Het enthousiasme en gedrevenheid van anderen maakte het mij mede mogelijk om zo lang bij deze actie te helpen. Anderen gaan verder en ik wens deze groep heel veel succes toe. Voor een eventuele Stand-by weten ze mij te vinden.

Wim Terwint

FOTOALBUM

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy