Dat was weer een leuke voetbalmiddag!

25 Feb 2016 | Activiteiten/evementen

Woensdagmiddag 24 februari,  14.00 uur:  de start van de Voetbalmiddag.  Precies op dat moment komt de regen, hagel en natte sneeuw met bakken uit de hemel….

Maar we weten:  onze voetballers en voetbalsters zijn bikkels,  de vrijwilligers trotseren  weer en wind dus we gaan gewoon beginnen !

Het is nog heel even doorbijten maar vanaf een uurtje of half drie verdwijnen de buien en komt er soms zelfs een mooi zonnetje tevoorschijn!

Ondertussen zijn de ca. 40 aanwezige kinderen al lekker begonnen met alle activiteiten.

De groep is in tweeën verdeeld, de F-jes bij elkaar en de D/E spelers ook. De jongsten beginnen met het spellen gedeelte.

Spelenderwijs gaan ze door de verschillende techniekspellen heen, en natuurlijk ook een klein beetje in het achterhoofd dat er punten mee verdiend kunnen worden voor de latere prijsuitreiking ! De oudere spelers beginnen met het 4×4 toernooi en er wordt flink gestreden door de teams !

Na een uurtje is iedereen wel even toe aan een pauze, de dames van de activiteitencommissie staan klaar met limonade en wat lekkers.

Daarna wisselen de groepen en gaan de jongsten er tegenaan met het 4×4 en de D-en E pupillen proberen zoveel mogelijk punten te scoren in het techniek gedeelte.

Het weer laat zich de rest van de middag van zijn beste kant zien en we halen droog de eindstreep.

Dan worden de punten  opgeteld en de winnaars bekend gemaakt. Medailles en applaus voor alle deelnemers !

Het was weer een zeer geslaagde voetbalmiddag !

Kijk voor de foto’s in het album.

voetbalmiddag 2

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy