Bianca schrijft eerste team Samenloop in

24 Nov 2015 | Activiteiten/evementen

Op 21 en 22 mei 2016 zal er een SamenLoop voor Hoop plaatsvinden op het SVF-terrein in Cothen.

Bianca van Hengstum heeft hiervoor als eerste een team ingeschreven en kreeg daarvoor afgelopen zondag een heerlijke taart overhandigd !

Wil jij ook meedoen met een team ? Lees dan snel verder !

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

Wil je ook meedoen aan de SamenLoop voor Hoop? Maak je familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s enthousiast, vorm een team en geef je samen op voor deze SamenLoop voor Hoop.

Vorm een team
Verzamel 10 tot 15 mensen om mee te doen aan de 24-uursestafette. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Tijdens de SamenLoop wandelt altijd minstens één teamlid op het parcours. Een team kan ook iets groter zijn.

Meld je aan als teamcaptain

Meld je team aan via de website samenloopvoorhoop.nl/Cothen. Hier vind je een aanmeldformulier. Geef op het formulier aan dat je teamcaptain bent. Het inschrijfgeld is € 15,- p.p.

Maak een actiepagina aan
Maak voor het team een actiepagina aan op het SamenLoop-actieplatform. Via deze pagina kunnen mensen het team direct sponsoren met een online donatie of een eigen actie. De opbrengst van het team vind je terug op de actiepagina.

Nodig al je teamleden uit om zelf een actie te starten om geld in te zamelen. Als een teamlid zijn actiepagina koppelt aan die van het team, wordt het bedrag dat hij inzamelt automatisch opgeteld bij de teamopbrengst. Samen bereik je meer dan alleen!

Zamel vooraf zoveel mogelijk geld in
Deel de actiepagina met zo veel mogelijk bekenden en vraag ze om het team te sponsoren.
Alle teams krijgen ook een kraam tijdens het evenement. Verkoop tijdens de SamenLoop spullen of lekkernijen. Goed voor de opbrengst én een gezellige afwisseling voor teamleden die even niet lopen.

Informatieavond
Op 2 december aanstaande vanaf 19:30 uur vindt er een informatieavond plaats in het Calypsotheater te Wijk bij Duurstede. Tijdens deze avond informeren wij je over wat de SamenLoop voor Hoop inhoudt en kun je vragen stellen aan onze vrijwilligers. Het is ook mogelijk op deze avond in te schrijven, wij helpen je graag verder.

Kijk ook eens op onze website en onze Facebookpagina

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy