Belangrijke informatie over de Samenloop voor Hoop

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA

Zaterdag 21 en zondag 22 mei wordt op het terrein van SVF de “SamenLoop voor Hoop Cothen” gehouden. Een groot evenement voor de 3 kernen Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede, waar wij als SVF bijzonder trots op zijn dat we het naar ons sportpark hebben gehaald.

Het evenement duurt 24 uur aaneen en begint rond 14.30 uur met de Openingsceremonie, waarna om 15.00 uur de 24-uurs wandelestafette officieel van start gaat. Mensen die kanker hebben of hebben gehad (de eregasten/survivors) lopen samen met de burgemeester, de organisatie en het bestuur van SVF de eerste ronde. De hele dag en avond door zullen er verschillende optredens zijn van diverse artiesten.

Om 22.30 uur zullen de lichten rondom het sportpark uit gedaan worden om te gaan beginnen met de Kaarsenceremonie. Rondom het kunstgrasveld staan duizenden kaarsenzakken waar een mooie boodschap op gezet is. Na de Kaarsenceremonie gaat het evenement weer verder met muziek tot 00.30 uur. De bezoekers kunnen dan naar huis en gaan slapen. De deelnemers aan de SamenLoop blijven door wandelen.

Op zondag rond 09.00 uur gaan de activiteiten weer beginnen en wordt er om 09.30 uur afgetrapt met ochtendgymnastiek. Om 10.00 uur begint dan de KinderLoop waar de kids die zich opgegeven hebben 24 minuten mee gaan lopen.

Daarna zijn er nog wat optredens en rond 14.45 uur begint de Eindceremonie en wordt bekend gemaakt hoeveel geld er opgehaald is.

Het Overrijnseveld wordt afgezet voor het verkeer. Op verschillende punten staan verkeersregelaars die iedereen naar de parkeergelegenheid verwijzen.

De SamenLoop voor Hoop is een rookvrij evenement. We willen dan ook aan iedereen vragen om niet op het terrein van SVF te roken. Wij hopen dat u hieraan mee wilt werken.

Op 21 en 22 mei staan we stil bij iedereen die de strijd tegen kanker verloren heeft, kunnen de eregasten/survivors even “vergeten” dat ze ziek zijn, maar vieren we ook het leven en houden we hoop.

Samenloop voor Hoop is een feest met een lach en een traan en het bestuur van SVF wenst iedereen een mooi evenement toe.

Meer informatie?  Ga dan naar de website van SamenLoop voor Hoop

Bestuur SVF en organisatie SLvH proosten op een mooi evenement!

samenloop bestuur

 

One Comments

  1. Reply Post By Dirk de vries

    ik ben blij dat ik onderdeel mag uit maken van deze unieke gelegenheid en hoop dus een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een groot resultaat, sterkte alle lopers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.