Balk Duurzaam Cup 2020 een groot succes

13 Jan 2020 | Activiteiten/evementen

Wederom kijkt SVF Cothen terug op een zeer geslaagd zaalvoetbaltoernooi. Op 3 en 4 januari vond de Balk Duurzaam Cup voor de derde keer plaats in sporthal de Rijnsloot. In dit grote regionale zaalvoetbaltoernooi streden alle jeugdteams van SVF, en teams van CDW, Aurora, SVL, Odijk, DEV, Schalkwijk, MVV’53, DVSA, Vreeswijk, Driebergen, Bunnik’73, vier G-teams en acht 35+teams mee voor de felbegeerde Balk Duurzaam Cup.

In poulewedstrijden van 12 minuten zorgen de regionale talenten voor strijd, passie en technische hoogstandjes. Het was vanaf de zijkant spannend om de fanatieke potjes te volgen, waar op het veld leuk voetbal werd gespeeld. De aanwezige toeschouwers, muzikaal ondersteund door DJ Ton Doeser, zorgden voor een echte toernooi-entourage!

Vanuit SVF Cothen wordt teruggekeken op een uiterst geslaagd toernooi, waarbij het succes het beste uitgedrukt kan worden in de navolgende statistieken: 65 zaalvoetbalteams, 18 poules, 520 voetballers, 105 wedstrijden, betrokken sponsoren, enthousiaste vrijwilligers, volle tribunes en vooral heel veel plezier. Al met al zijn we het jaar sportief begonnen en weer helemaal klaargestoomd voor de aankomende seizoenshelft!

Vanuit de organisatie willen we alle vrijwilligers, sponsoren, deelnemende teams en toeschouwers bedanken voor de getoonde inzet voor het realiseren van dit toernooi.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy