Zeist SV JO19-1 tegen SVF JO19-1

09 Oct 2016 | JO19-1, Junioren

8 oktober uit naar Zeist. Van te voren moesten de rijders wel even zoeken naar waar het was, maar gelukkig was de route snel en simpel te vinden.

Om kwart voor twee startte de wedstrijd en al snel bleek dat er voor de winst gestreden moest gaan worden. De tegenstander had een snelle aanvoerder en een aantal snelle en wendbare spelers. Spelers die economisch liepen, geen meter meer dan nodig en zo goed met hun energie om konden gaan. Oei. Dat vroeg wel wat van de spelers van SVF. Gelukkig valt dan de 0-1. Iedereen even opgelucht.

Tot de tegenstander een penalty krijgt. Er is geen penaltystip te bekennen – de scheidsrechter stapt negen meter vanaf de doellijn – Ewout stapt ook negen meter. Mmm dat is toch beduidend verder van de doellijn dan dat de scheidsrechter heeft bepaald. De speler van Zeist is er waarschijnlijk toch door van zijn stuk gebracht en legt de bal netjes naast het doel. Opluchting bij de supporters van SVF. Helaas vliegt de bal even later met een prachtig schot alsnog achter Ewout. Jammer, 1-1.

Het gaat op en neer en dan gaat SVF er voor! Julian krult de bal in de kruising bij een mooi genomen vrije trap. Yes, 1-2! En dan blijft SVF er voor gaan. Kans op kans op kans op kans. Die er helaas niet in gaan. Maar er wordt volgehouden tot het eindsignaal door de scheidsrechter werd gegeven. Gewonnen! De punten gaan mee naar Cothen.

Mooi om te zien dat het team in de competitie bovenaan staat. Nu volhouden en er voor blijven gaan!

Marieke de Kruijf

FOTOALBUM

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy