Zeist JO11-3 tegen SVF JO11-2

06 Feb 2017 | JO11-2, Pupillen

Vandaag 4 feb. de wetstrijd , ik was de aanvoeder dus daarom schrijf ik dit verslag.

We moesten uitspelen tegen Zeist.We begonnen slapjes daarom kwamen we met 1-0 achter. Maar toen we eenmaal wakker waren, maakten we de1-1door een knap doelpunt van Daniël.
We begonnen lekker warm te draaien.En toen maakten Sam de 1-2 en toen stonden we in een keer voor, lekker. We liepen leuk te tikken naar elkaar, en we kregen leuke kansen.
Mooie voorzet van Sam op Thomas en poep, paal. Weer een voorzet nu van Mika op Sam 1-3. En toen was het rust.

2de helft begonnen we weer lekker sterk. Voorzet van Thomas, Koen via de paal er in 1-4. En Zeist kwam ook nog voor mijn ogen aaaaaaah 2-4. Maar door ons prima spel liepen wij constant op hun helft te voetballen. Een afstand schot van Koen 2-5.Daarna Thomas vrij voor de keeper 2-6. Mika maakte 2-7.Cornerbal van Sam mooie, kopbal Mika 2-8