Zaterdag 15 april SVF Cothen mo20 – Kampong mo20

18 Apr 2023 | Laatste Nieuws

Het beloofde een spannende middag te worden op sportpark de nieuwe kamp.
Na een goede voorbereiding konden we het kunstgras veld met veel zelfvertrouwen betreden, tegen een op papier gelijkwaardig Kampong.

De aftrap is nog amper genomen en Thaliya komt samen met 3 andere tegenstanders en de keeper in een kluts terecht waaruit de bal ongelukkig in het doel van de tegenstander beland in de 3e minuut. 1 – 0

Kampong weet kort na de 1 – 0 de 1 – 1 op (eerlijk is eerlijk) mooie wijze binnen te schieten.
In de 18e minuut is het weer Thaliya die de 2 – 1 binnenschiet.
En weer maakt kampong gelijk.

Floor liet zich sterk zien in de wedstrijd en net zoals afgelopen weekend knalt ze de bal het net in 3 – 2 voor SVF in de 31e minuut!
En dan gaat het heel snel mis..
SVF wisselt en binnen 10 minuten komt het meidenteam met 3 – 5 achter te staan.

De koppies beginnen te hangen en dan breekt het rustsignaal aan.
Gebroken en ontgoocheld zoeken we de kleedkamer op.
3 – 5 achter Dit zou zo’n mooie middag moeten worden. Wat gaat er mis?

In de kleedkamer is het stil en dat is het eigenlijk nooit. De meiden zijn het even kwijt…

“Meiden, ik hoor alleen maar dat we hier niet van hoeven te verliezen.” Klinkt het vanuit de trainer. Er worden wat dingen uitgelegd en het team word weer even op scherp gezet.

De 2e helft begint

SVF begint sterk aan de 2e helft en dan volgt er een mooi moment.. een lange bal vanaf de rechterkant die afkaatst op wat spelers komt uit het niets voor de voeten van Anne, die haar voet tegen de bal zet en via de binnenkant van de paal het net weet te vinden.
Een luid gejuich klinkt vanaf het veld, vanaf de zijlijn en van achter de hekken.
Anne die haar 1e doelpunt scoort, 4 – 5 in de 48e minuut!

En dan even een petje af voor Tessa die in haar laatste wedstrijden erg veel moeite had met scoren, daar was niks meer van te zien.
In de 65e minuut maakt ze de gelijkmaker na een fantastische dribbel bekeken langs de keeper geschoten 5 – 5.
68e minuut een schot van afstand 6 – 5,
En in de 70e minuut een lopje over de keeper heen.
Een HATTRICK binnen 5 minuten! 7 – 5

Ilke, die ik had beloofd er weer in te zetten als we met 2 doelpunten voor zouden staan had met tessa haar inzet geluk en mocht dus weer invallen(die tevens al een superpot speelde)
“Wel scoren dit keer ilke!”
“Jaajaaa”
En belofte maakt schuld!
Een hoge bal vanaf de zijkant komt bij ilke terecht die hem
“aanneemt?“ en hem hard het doel inschiet.
8 – 5

“85e minuut. Lynn, die op haar momentje aan het wachten was, en een goede wedstrijd speelde als valse spits. krijgt dan uiteindelijk van de keeper een doelpuntje cadeau…
Ze schiet de bal in de handen van de keepster, die hem vervolgens als een heet bitterballetje zo, in haar eigen doel laat rollen.

De 9 – 5!

Beetje klungelig maar, Ik heb hem op je naam gezet lynn.

Een fantastische doelpuntrijke wedstrijd met de drie punten, een glimlach en een volle maag, maar wel hongerig naar meer!

Eindstand: SVF 9 – 5 Kampong