Weet jij wat je moet doen ?

29 Oct 2017 | Laatste Nieuws

SVF is op zoek naar extra EHBO’ers !

Om rondom de velden en tijdens evenementen en toernooien het aantal beschikbare EHBO’ers te vergroten zijn wij op zoek naar mensen die vanaf volgende week woensdag 1 november mee willen doen aan de beginnersopleiding.

SVF zal afhankelijk van het aantal aanmeldingen geheel of gedeeltelijk meebetalen aan de cursus. Ook sommige zorgverzekeringen vergoeden deels de kosten van een EHBO cursus.

Trainers/ leiders,  jullie zijn in geval van een blessure vaak als eerste ter plekke, weet jij wat je moet doen ? 

Voor iedereen die wil weten wat te doen in geval van een calamiteit start bij voldoende deelname op woensdag 1 november in Cothen een basiscursus EHBO en AED.

Deelnemers worden in 13 woensdagavonden opgeleid voor het EHBO-diploma van het Oranje Kruis. Gedurende deze cursus worden de eerste hulp handelingen aangeleerd.

Tijdens de lessen zal de cursist leren reanimeren en een AED bedienen, velerlei soorten verbanden aanleggen leren in het onderdeel verbandleer, leren de juiste handelingen uitvoeren bij botbreuken, shock, flauwte, hyperventilatie.

U bent van harte welkom in Cothen.   Locatie: Sportpark de Rijnsloot, Kersenakker 29, 3945 EH Cothen.

Ben jij bereid om met enige regelmaat als EHBO-er op ons sportpark rond te lopen en hand- en spandiensten op het gebied van EHBO uit te voeren, of ken je iemand die je daarvoor geschikt acht? Meld je dan aan bij Anton van den Bogaard 06-27342885 of via  voorzitterjeugd@svfcothen.nl

 

 

 

 

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy