Weer een derby verloren

05 Oct 2015 | Senioren, SVF 1

De wedstrijd tegen Schalkwijk moest drie punten opleveren gezien de ranglijst. SVF ging natuurlijk het veld in om deze wedstrijd te winnen, maar Schalkwijk startte agressiever
dan SVF en dat kwam al na tien minuten tot uitdrukking in een voorsprong v oor Schalkwijk (0-1)  SVF liep dus achter de feiten aan en dat bleef de gehele wedstrijd zo.
SVF bleef proberen druk te zetten op de bal, maar verloren veel duels en de tweede bal was doorgaans ook voor Schalkwijk. Toch kwam SVF op gelijke hoogte. Sander Mocking nam een vrije bal en deze werd onderweg richting het doel  aangeraakt  waardoor de keeper  kansloos was. (1-1) Jammer dat Schalkwijk nog voor rust op 1-2 kwam.  Een speler van Schalkwijk zag dat Matthijs Mocking iets te ver voor zijn doel stond, waardoor hij kansloos was voor de keurig ingeschoten hoge bal.

De 2e helft begon SVF agressiever en Schalkwijk had het hier even moeilijk mee. Na een cornerbal genomen door Sander Mocking , kwam de bal in een kluwen van spelers en Jeroen de Wit wist op tijd het puntje van schoen tegen de bal  aan te zetten waardoor deze over de lijn ging en SVF weer op gelijke hoogte kwam. SVF bleef hierna volharden in het afleveren van verkeerde passes  en had grote moeite om een medespeler op de juiste manier aan te spelen. De hoop van SVF om minstens één punt in Cothen te houden werd door Schalkwijk de grond  ingeboord.  De roodharige speler van Schalkwijk  kreeg de kans om alleen op Matthijs af te gaan en omspeelde hem keurig waardoor Schalkwijk op 2-3 kwam. In deze stand kwam geen verandering.  Kijkend naar de ranglijst staat SVF nu één na laatste , met alleen v.v. de Dreef onder zich.   a.s. Zondag  11 oktober speelt SVF een uitwedstrijd tegen de Dreef in Utrecht  en een goed  resultaat is dan ook heel belangrijk voor SVF. Laten wij, supporters,  onze jongens naar een overwinning schreeuwen.

De balsponsor van deze week:

lintireDeze week bedanken wij als balsponsor de Firma Lintire !

Lintire is groothandel in gebruikte personenwagen banden.  Aan Lintire b.v. kunt u het mileutechnisch verantwoord inzamelen/ sorteren en verwerken van versleten personen autobanden overlaten. Lintire is gecertificeerd door de Vereniging Band en Milieu, is een VACO erkend banden inzamelingsbedrijf, heeft het ISO 9002 certificaat en de Belgiesche/Duitse certificeringen Recytire en TÜV.

Na inzameling volgt het keur/sorteerproces, de goedgekeurde banden worden vanuit het magazijn wereldwijd voor direct hergebruik of als karkas voor bandenvernieuwing geëxporteerd.De afgekeurde banden worden via het transportsysteem direct de shredders van de recycling afdeling ingevoerd en verwerkt tot chips; voor hoogwaardige herverwerking tot rubbergranulaat of voor inzet als secondaire brandstof bij de produktie van cement.

Toon van Bemmel nam de SVF-taart in ontvangst !

balsponsor 4 okt 2015 kl

 

 

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy