Wafelactie 2019 met triest einde

04 Mar 2019 | Laatste Nieuws

Donderdagmorgen 28 februari om 10:15 uur was start van het wafels baken. Gezellig tussen heel veel vrouwen. Met wat kleine startprobleempjes verliep de dag uitstekend.

Om ongeveer drie uur was 150 pond bloem omgezet in heerlijke wafels. Twaalfhonderd en vijftig wafels stonden klaar om door de jeugd huis aan huis verkocht te worden. Om kwart voor zes was de jeugd aanwezig met hun leiders en werden zij verdeeld in acht routes en vetrokken daarna Cothen in.

Bij terugkomst bleek dat veel wafels niet verkocht waren. Veel mensen deden niet open of waren op vakantie. De overgebleven wafels op schalen gelegd bestemd voor iedereen die trek had na hun training.

Zover zou het echter niet komen. Al peinzend over de vele wafels die jammer genoeg niet verkocht waren, kreeg ook ik te horen dat Jeroen de Wit ons verlaten heeft, door een bedrijfsongeval. De stilte die nu viel, had ik nodig om dit tot mezelf door te laten dringen.

De tegenvallende opbrengst was helemaal niet meer belangrijk, nu gingen mijn gedachten naar Jeroen en zijn familie. Groot was de verslagenheid bij de A en B selectie en de stafleden. De wafels bleven onaangeroerd. Een bakje troost was zeer welkom. Mijn laatste wafelactie zal ik helaas altijd blijven herinneren. Uiteindelijk is er 1500 euro opgebracht, dat is zeker niet slecht.

Foto’s van de wafelactie staan in het album.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy