VVIJ E10 – SVF E3G

03 Nov 2015 | Pupillen

Zaterdag 31 oktober, op  naar IJsselstein! Deze keer zonder Wisse maar verder zijn we compleet. Nadat voor iedereen hun positie duidelijk is gaan we aan de gang. Ik ben vandaag aanvoerder dus dat betekent voor mama de was en voor mij een handje geven aan de scheidsrechter en de warming-up voor doen. Papa en Sjors zijn er deze keer ook bij. We hebben er allemaal weer zin in en zijn klaar om te vlammen!

Het eerste doelpunt valt al vrij snel. Een mooie voltreffer van Stijn. 1-0 voor ons. Maar de tegenstander laat dit niet op zich zitten en het wordt al gauw gelijkspel. Gelukkig laten we ons niet uit het veld slaan en ja hoor binnen 3 minuten heeft Sjoerd een van zijn vele supermooie acties langs de lijn en geeft een voorzet op Floor. Deze kan niet missen en ja hoor ……………. doelpunt voor ons! 2-1 ! Helaas is dit overwinningsgevoel van korte duur en ziet de tegenpartij kans door onze verdediging heen te komen en 2-2 te scoren.  Het is ontzettend spannend! En de eerste helft is nog niet eens voorbij. Maar wat staat Luuk ontzettend goed te keepen! Een hele mooie redding en er volgen er nog meer. Ondertussen staat Nova in de spits met Floor erbij hebben we echte girlpower! Luuk heeft nog een mooie redding en de bal gaat op de lat. En dan krijgen we een vrije bal 15 meter voor het doel van VVIJ. Deze neemt Rik. We wachten met spanning af op zijn loeischot en ja daar komt ie ……. maar gaat er niet in. Floor staat alleen voor de keeper na een voorzet van Stijn maar helaas pakt de keeper de bal. Na een mooie actie van mij krijgen we een corner. De bal gaat richting Stijn, maar hij gaat over het doel. Nu komt de bal weer richting ons doel en helaas red Simon het net niet om de bal weg te kapen van de tegenstander en is er niks meer aan de bal te houden. 2-3 voor VVIJ. Het is rust.

Na een peptalk door Arnold en mama en alle puntjes weer op de i zijn gezet gaan we de tweede helft beginnen. Stijn en Floor staan wissel. Babs in de verdediging met Sjoerd en Simon, Luuk op doel, ik rechtsvoor, Rik spits en Nova linksvoor. 5 minuten zijn we bezig en het is 2-4. We geven niet op maar we krijgen nu een corner tegen waardoor het 2-5 staat. Nu worden we gevaarlijk en gaan weer richting ander doel. Stijn is aan de bal en hij gaat er in! 3-5 er is nog hoop! We krijgen weer een  corner tegen maar die wordt geblokt. Nog een schot maar die gaat naast het doel. Daarna krijgen ze weer een kans en Luuk vangt heel knap de bal. Helaas hangt de bal in zijn handen net over de achterlijn en de scheidsrechter keurt hem goed. 3-6  Na nog een aanval en een miscommunicatie tussen Stijn en Luuk gaat de bal weer net over de achterlijn. 3-7. Toch laten we ons hoofd niet hangen. Na een hakje van Rick op Floor met schot op het doel. Maar deze is voor de keeper van VVIJ. Corner voor ons en nog 1 minuut te gaan. Gaat mis en nog weer corner voor ons, maar ook die gaat er niet in. We hebben verloren. Volgende keer beter! Groeten van Joep van Rooijen