Voorlopige indeling jeugd seizoen 2023/24

20 Jun 2023 | Laatste Nieuws

Beste Trainers/Leiders,

Allereerst willen wij iedereen die het afgelopen seizoen inspanning heeft geleverd voor onze jeugd, onze grote dank uitspreken en hopen we op een succesvol nieuw seizoen.

Hierbij sturen wij namens alle coördinatoren vanuit SVF jullie dit bericht. Hieronder vinden jullie de voorlopige indeling van de jeugdteams, waar we de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt.

We hebben ons uiterste best gedaan alles zo goed mogelijk en met zorg in te delen en zijn blij dat dit ook goed gelukt is. Dank ook voor het meedenken hierin. De uitdagingen waar we nog voor staan zijn te vinden bij de JO-11 en JO-10 (1&2), op het gebied van vacante posities voor leiders/trainers. De aankomende weken zullen wij nog gesprekken voeren met kandidaten voor deze posities. Verder zijn de aantallen voor de JO-10 nog wat aan de krappe kant, hier zal in de definitieve indeling een oplossing voor worden gevonden.

De O13 start de trainingen als 1 groep. Voor de start van de eerste fase competitie zal de groep worden verdeeld over een 13-1 en een 13-2. Alle kinderen krijgen zo nog de mogelijkheid om aan de trainers te laten zien in welk team ze het best tot hun recht komen.

Wij gaan er samen weer een mooi seizoen van maken bij onze prachtige club!

Met sportieve groet,

Stephan Rieff – 06-50411964
Nick Vermeer – 06-53804642
Bart van Oudbroekhuizen – 06-10263535

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy