Voorlopige indeling jeugd 2021-2022

06 Jun 2021 | Laatste Nieuws

Beste ouders en jeugdspelers,

Zoals bekend is de commissie voetbalzaken, samen met de trainers/leiders, de afgelopen periode intensief bezig geweest met de teamindelingen voor volgend seizoen. Dat is ieder jaar weer een flinke puzzel, en dit jaar niet anders. Daarnaast hadden we ook nog te maken met de beperkingen vanwege de Corona  wat het overleg met de trainer en leiders bemoeilijkte. Mede daardoor heeft de indeling langer op zich laten wachten dan gepland.

Het resultaat is een zo evenwichtig mogelijke indeling per team, op basis waarvan de commissie en de trainers/leiders met vertrouwen het nieuwe voetbalseizoen willen starten. Vanuit de commissie wordt benadrukt dat de teamindelingen ‘VOORLOPIG‘ zijn, aangezien in de maanden juli en augustus nog mutaties in het ledenbestand kunnen plaatsvinden, als gevolg van aan-/of afmeldingen. Daarnaast kunnen aan het begin van het seizoen nog wat “puntjes op de i” worden gezet.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de voorlopige teamindelingen, dan kunt u uw vragen stellen aan onderstaande personen:

Anton van den Bogaard (alle teams) : vz-voetbalzaken@svfcothen.nl
Ed Goes (JO14 t/m JO19) : emgoes1@gmail.com
René van Straalen (JO7 t/m JO13) :rvanstraalen@hotmail.nl

Voorlopige teamindeling seizoen 2021-2022

Graag bedankt de commissie iedereen voor de geleverde inspanningen in het afgelopen seizoen en wenst zij iedereen een sportief seizoen 2021-2022 toe.

Met vriendelijke groeten,

Namens de commissie voetbalzaken

Anton van den Bogaard

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy