Voorlopige indeling Jeugd 2018-2019

07 Jun 2018 | Laatste Nieuws

Zoals bekend is de commissie voetbalzaken, samen met de trainers/leiders, de afgelopen periode intensief bezig geweest met de teamindelingen voor volgend seizoen. Dat is ieder jaar weer een flinke puzzel, en dit jaar niet anders. Dit keer speelde de onzekerheid van het wel of niet opzeggen van spelers een grote rol. Mede daardoor heeft de indeling langer op zich laten wachten dan gepland.

Het resultaat is een zo evenwichtig mogelijke indeling per team, op basis waarvan de commissie en de trainers/leiders met vertrouwen het nieuwe voetbalseizoen willen starten. Vanuit de commissie wordt benadrukt dat de teamindelingen ‘VOORLOPIG‘ zijn, aangezien in de maanden juli en augustus nog mutaties in het ledenbestand kunnen plaatsvinden, als gevolg van aan-/of afmeldingen. Daarnaast worden in het begin van het seizoen nog wat “puntjes op de i” gezet, bijvoorbeeld bij de verdeling van de JO15 en bij de verdeling van de JO8.

Als er vragen zijn over de indeling, dan kunt u contact opnemen met de commissie voetbalzaken (coördinator pupillen René van Straalen, coördinator junioren Ed Goes of leidster MO15 Anouk Naron).

VOORLOPIGE INDELING 2018-2019

Graag bedankt de commissie iedereen voor de geleverde inspanningen in het afgelopen seizoen en wenst zij iedereen een sportief seizoen 2018-2019 toe.

Met vriendelijke groeten,

Namens de commissie voetbalzaken
René van Straalen (coördinator pupillen) Ed Goes (coördinator junioren)

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy