Verslag Vriendenschaar JO9 vs SVF JO9-1

20 Feb 2023 | JO09-1

Op zaterdag 11 februari mochten we een gezellig potje uit voetballen tegen Vriendenschaar in Culemborg. Het was best fris buiten maar prima weer voor een potje voetbal. Na een stevige warming up gingen we er met volle moed tegenaan. Dit was goed te zien want we scoorden in de eerste helft al 3 doelpunten. Ties de eerste, Milan de tweede en NIek de derde. Hier werden we toch wel heel enthousiast van. Pim had het gewoon een beetje koud gekregen van het stil staan als keeper 🙂
Na de pauze werd er gewisseld van keeper. Stef mocht nu in het doel als keeper.
We gingen er weer vol voor en Milan scoorde al nel het vierde doelpunt! Na een flinke uithaal van Tom scoorde hij (bijna vanuit het midden) het vijfde doelpunt. De tegenpartij scoorde vervolgens bij ons ook een punt en werd het 1-5. Het laatste deel van de wedstrijd ging in en scoorde Milan het zesde doelpunt! Wow
In de allerlaatste minuut scoorde de tegenpartij de 2-6. Yes het fluit signaal!! Super blij en trots gingen we de douches in!