Verslag SVF JO9-2G – Amsvorde JO9-3

13 Sep 2018 | JO09-2G, Laatste Nieuws

De tweede bekerwedstrijd ? én op ons eigen terrein. We hebben de wedstrijd van vorige week nog vers in ons geheugen (dat was genieten). Deze week is de trainer bekend geworden. Mick, top dat je het team wilt trainen en de technieken van het voetbal bij gaat brengen. Vergeet ook niet de spelregels alsook de ‘voetbalafspraken’ goed aan te leren. Naast techniektraining net zo belangrijk (in mijn bescheiden mening).

Vandaag is het weer septemberachtig. Bescheiden zonnetje, fris en een nat veld. De dauw staat er goed op zullen we maar zeggen.

Hoe staan de koppies? De koppies staan goed. We tellen ze ook weer allemaal, ons team is compleet en ready for battle. In de kleedkamer nog even de yell oefenen, een herhaling van de ‘commando’s’ breed, diep en terugvallen (valt niet mee om dat weer te herinneren zo vroeg op de morgen) en vervolgens op naar het veld.

We gaan op zoek naar de spelbegeleider, heeft waarschijnlijk wat last van zijn vrijdagavond-uitje. We gaan alvast beginnen zonder hem. Patrick neemt even de honneurs waar. Afspraak is om 8 tegen 8 te spelen omdat Amsvorde 8 spelers heeft. Omdat het wel een heuuuule grote kluit is toch nog even tellen. Oeps, SVF heeft 9 spelers ?…..er wordt er één uitgehaald.

De wedstrijd begint goed. De elftallen (met z’n achten) zijn aan elkaar gewaagd en in balans. Dat verandert snel…..SVF kantelt de wedstrijd in mum van tijd. Karel knalt in de 4e minuut de 1-0 erin. Tygo doet dat in de 6e minuut nog eens dik over (in plaats van dunnetjes) en lanceert een mooi hard schot. Dat is gegarandeerd de 2-0. Niet veel later volgt de 3-0 door Bente. De overige spelers en keeper doen hun werk ook uitermate goed, de aanvallen zijn oogstrelend. Ook het knokken ?? en werken ⚡ zit ook vandaag weer snor bij onze kanjers. Jayden, Joep, Ilana, Jasper, Teun, Jasper doen hun werk. Wissam redt een hard schot in de 10e minuut op miraculeuze wijze. Een ‘wauw’ effect tot gevolg ??.

Na de 10 min break een mooie aanval van SVF, helaas komt Jasper de keeper tegen na een lange solo, tevens het eindstation….helaas. Amsvorde komt zoetjesaan wat beter in de wedstrijd. Er zijn bij hen spelers met een goed schot en een goede dribbel.

Ho ho ho!! ✋? Dat laten onze SVF-ers niet zomaar gebeuren. Daar is de 4-0 door Tygo en aansluitend maar weer een prachtige goal van Karel 5-0. We zagen reeds een aantal ‘voorboden’ dat Amsvorde aandringt en net voor de rust wordt de 5-1 gescoord. Het mag, maar SVF moet niet teveel in gaan kakken. Na de rust wordt de druk door Amsvorde opgevoerd en al snel komt de 5-2 op het scorebord. Wat zeg ik 5-3…
Even opletten nu SVF! ☝?

Patrick probeer de spelers weer op scherp te zetten. Tijd dat er uit een ander vaatje wordt getapt.
Wat wordt er gewerkt!! ?? Wissam krijgt een dot van een kans maar de paal staat (nu nog) in de weg. Niet veel later een mooie lob en goal door Wissam 6-3. Dat lobjes hem bevallen blijkt wel als hij niet veel later ook de 7-3 er in prikt. Dit betekent uitspelen en onder de druk vandaan komen. Amsvorde probeert het wel maar de krachten zijn weggeëbd.

Dan het Hugo Walker moment; “Komt dat schot…..!” Een ongelofelijke peer van Karel spat uiteen op de lat. Wat klinkt aluminium toch lekker op zo’n moment. Maar ook bij Amsvorde een kanon in huis, die vuurt ? nog 2 ballen op het SVF doel af maar belanden aan de verkeerde kant van de paal. In de slotseconde tekent Wissam nog de 8-3 aan, de spelbegeleider fluit aansluitend het eindsignaal.

Beste SVF-ers, van harte proficiat met wederom dit fantastische resultaat. We gaan sowieso verder bekeren en genieten. Volgende week een knaller tegen HDS. Die hebben met 8-2 gewonnen van Woudenberg……
Komt dat allen weer zien. Zaterdag 15 september om 10:00 uur bij en tegen HDS.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy