Verslag SVF JO9-1 vs Vriendenschaar

28 Sep 2020 | JO09-1

Ik ben vandaag aanvoerder (Mike Jacobs) we moeten thuis tegen vriendenschaar. ik had er zin het was mooi weer om lekker te voetballen.. na een korte maar krachtige warming up begonnen we aan de wedstrijd. We begonnen met een aanval maar uit een counter werd het na 10 seconde 0-1 voor vriendenschaar. Maar we bleven vol aanvallen en de verdiende gelijkmaker werd gemaakt na een mooi schot van robin. Het ging redelijk gelijk op hier en daar kansjes aan beide kanten. Helaas werd het 1-2 na een schot hield ik de bal tegen maar de rebound kon ik niet houden. Na de 1-2 werd het al snel 1-3. Vriendenschaar werd sterker na een actie van hun kwam ik 1 op 1 te staan ik hield de bal er goed uit en ze scoorde niet. We begonnen weer een aanval en met een goed schot van max maakten we de aansluitingstreffer 2-3. We kregen vertrouwen en levi maakten met een snoeihard afstandsschot over de grond de gelijkmaker 3-3! Net voor de rust. We begonnen de 2e helft al snel maakten vriendenschaar de 3-4 we waren nog niet helemaal scherp. Vriendenschaar maakte erna na een keihard schot de 3-5. We bleven aanvallen om weer een aansluitings treffer te maken. Helaas liepen ze nog verder uit naar 3-6 maar we gaven niet op we bleven aanvallen maar hij wou er niet in. Na de time out en een peptalk van ruud gingen we nog een keer alles geven.. meteen na de aftrap maakt max de 4-6 na een mooie aanval hield de keeper van vriendenschaar de bal tegen maar de bal rolde voor de voeten van levi en die schoot de bal keihard over de goal.. we gaven alles en bleven vol aanvallen. Helaas met wat geluk kwam de bal bij de tegenstander en die kon de bal zo inschieten 4-7. We bleven aanvallen maar de keeper zat weer dwars en de bal viel niet in de goal. We gaven niet op en milan maakten de 5-7. Helaas hadden we geen tijd genoeg het was een sportieve pot 5-7 eindstand.