Verslag SVF JO8 Paastoernooi

06 Apr 2024 | JO08-1

Op zaterdag 30 maart 2024 namen de jonge talenten van JO8-1 van SVF deel aan het Paastoernooi gehouden bij Bunnik ’73. Met veel energie en een gezonde dosis teamgeest betraden de spelers het veld, vastbesloten om hun best te doen en te laten zien waar de afgelopen tijd op getraind is.

Vanaf het eerste fluitsignaal waren de meiden en jongens vastbesloten om te domineren. Met snelle passes, nauwkeurige schoten en een solide verdediging wisten ze hun tegenstanders onder druk te zetten. Het was duidelijk dat ze goed hadden getraind en voorbereid waren op dit toernooi.

Gedurende de ochtend werden er 3 poule wedstrijden gespeeld, elk met zijn eigen uitdagingen. Maar ongeacht de tegenstand, bleef het team gefocust en vastberaden om te winnen. Met elke overwinning groeide het vertrouwen en de teamspirit.

Uiteindelijk kwam het hoogtepunt van het toernooi toen JO8-1 van SVF de finale bereikte. Tegen een geduchte tegenstander gaven ze alles wat ze hadden. Met indrukwekkende passes, scherpe aanvallen en een onwankelbare verdediging slaagden ze erin om de finale te winnen en het kampioenschap te claimen.

Het was niet alleen een overwinning voor het team, maar ook een triomf van vastberadenheid, teamwork en doorzettingsvermogen. Elk lid van JO8-1 van SVF droeg bij aan het succes van het team en toonde hun toewijding aan het spel.

Na afloop van het toernooi vierde het team hun overwinning met trots en vreugde. Maar bovenal beseften ze dat ze als team weer stappen hadden gezet en dat er nog veel meer successen te behalen zijn in de toekomst.

Het JO8-1 team van SVF kan met recht trots zijn op hun prestatie in het Paastoernooi van 2024 bij Bunnik ’73. Met deze overwinning hebben ze niet alleen bewezen dat ze uitstekende voetballers zijn, maar ook dat ze een hecht en vastberaden team vormen dat klaar is om nog meer triomfen te behalen in de toekomst.

Roy van de Ven

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy