Vanaf 1 januari 2021 zijn wij rookvrij

27 Aug 2020 | Laatste Nieuws

Misschien heeft u de borden al zien hangen… SVF is op weg naar een rookvrije generatie. SVF is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 januari 2021 de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt SVF iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Vanaf 1 september 2020 mag er enkel nog gerookt worden op de daarvoor ingerichte rookplek. Vanaf 1 januari 2021 zijn wij geheel rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met SVF te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Voor vragen kunt u terecht bij Jeroen van Schaik (JBSchaik1971@kpnmail.nl). Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy