bal voor site 2

Van der Perk Beveiligingstechnieken B.V. “Een baken van veiligheid”

Met de ondertekening van de overeenkomst wordt een samenwerking tussen Van der Perk beveiligingstechnieken B.V. en SVF Cothen bekrachtigd.

Van der Perk Beveiligingstechniek BV is al 16 jaar een begrip als het gaat om specialistische beveiligingsoplossingen. Met opdrachtgevers als multinationals, overheden, woningcorporaties, bedrijven en particulieren bedienen ze vrijwel alle marktsegmenten. Aan deze lijst van opdrachtgevers wordt nu ook de sportkantine van SVF toegevoegd. Het bedrijf kenmerkt zich door alle voorkomende en geëiste certificaten te hebben. Daarnaast is passie voor het vak een sleutel tot succes.

vdperk-logo

Het oude alarmsysteem voldeed niet meer aan de wensen van de gebruikers en diende vervangen te worden. Na een gesprek met Arthur van Woudenberg, medewerker van Van der Perk en een van onze vrijwilligers adviseerde hij de meest gebruiksvriendelijke installatie inclusief een maatwerk toegangscontrolesysteem.

Ook het onderhoud aan het alarmsysteem en het bijhouden van een logboek voor de verzekering is inbegrepen. Hiermee zijn we de komende jaren weer verzekerd van een veilige kantine.

SVF vindt veiligheid belangrijk. Ondanks alle maatregelen die we nu al nemen is een modern alarmsysteem noodzakelijk. Om de samenwerking te promoten gaan we bord langs het voetbalveld plaatsen. En extra publiciteit geven via onze website, Facebook en online nieuwsbrief.  

De bundelen van krachten wordt hiermee beloond en levert beide organisaties een win-win situatie op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.