Van de voorzitters

18 May 2018 | Laatste Nieuws

Wat vliegt de tijd! Het is al mei, het einde van het seizoen is in zicht. En wat voor seizoen! Sinds Erwin en ik begonnen zijn als Voorzitters zijn we aardig wat projecten tegengekomen “Waar we iets mee moeten”.

We zijn aan de slag gegaan met het beleidsplan en de laatste puntjes, voor het voetbaltechnische deel, worden nu op de i gezet. Voor de zomerstop hopen we het beleidsplan afgetikt te hebben zodat we in het nieuwe seizoen het beleid verder kunnen gaan uitvoeren.

Ook bij SVF zijn we aan de slag gegaan met de AVG. Volgens een stappenplan hebben Caroline en Erwin gekeken of onze persoonsgegevens veilig zijn bij SVF. Na wat aanpassingen hebben we het gebeuren rondom de AVG aardig op de rit.

De toernooien komen ook al in zicht en we trappen af met het 35+ toernooi op 25 mei. Om 19.30 uur is er een leuke demonstratie van een eredivisieclub uit het linkerrijtje. Dit wil je niet missen want dit is nog nooit vertoond binnen onze gemeente grenzen. Dus houd de website en Facebook in de gaten.

Voor de 30ste keer wordt het familie toernooi georganiseerd op 3 juni. Ook dit toernooi is elk jaar weer een succes.

Daarna mag de jeugd hun kunsten laten zien tijdens het Goodwill Jeugd toernooi. Dit jaar draagt het toernooi voor het eerst deze naam en we zijn dan ook blij dat deze sponsor zich hier aan wil verbinden.

Kortom kom allemaal lekker meedoen of kijken want er is meer dan genoeg te doen op ons sportpark.

Erwin en Claudia.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy