Uitnodiging Vrijwilligersfeest: Zaterdag 3 november 2018

Namens het bestuur nodigen wij alle vrijwilligers uit om op zaterdag 03-11-2018 aanwezig te zijn op ons sportpark de nieuwe kamp.

Om 17:00 uur starten we het feest, na de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Voorwaarts. Vanaf dan worden de aanwezige vrijwilligers bezig gehouden en zal SVF zorgen voor de hapjes, drankjes en de muziek.

Blokkeer nu dus alvast 3 november vanaf 17.00 uur in jouw agenda. We willen nog eens goed benadrukken dat ALLE!!! vrijwilligers van harte welkom zijn. Of dat je nou 1 uur, 30 uur of 230 uur werkzaam bent voor de club ….., je bent vrijwilliger en dus van harte welkom.

Meld je alvast aan via de mail:
activiteiten@svfcothen.nl

Tot dan!

1. Reply Post By Kees Mocking

Uiteraard met Partner !!!! We hopen op een mooie opkomst. We kunnen op deze manier iets terug doen voor al die mensen die zich belangeloos inzetten voor onze mooie club !

ALLE !!! vrijwilligers zijn van harte welkom.

2. Reply Post By Hans Kooij

Gaat maar mijn ega moet werken.

3. Reply Post By Kees Mocking

Inmiddels 38 aanmeldingen, dat begint er op te lijken. Maar 100 man is veel gezelliger.
    Dus meld je aan op activiteiten@svf.nl

4. Nu zitten we al op zestig, maar we willen het dubbele 💪👍