Twee teams voorzien van nieuwe trainingspakken!

18 Feb 2016 | Sponsoren

Afgelopen zaterdag zijn de D1 en de D3 in een nieuw trainingspak gestoken.

De trainingspakken van de D1 zijn gesponsord door H. Schoonderwoerd Heftrucks! Schoonderwoerd Heftrucks is al ruim 30 jaar hét adres voor intern transportmateriaal, gespecialiseerd in verkoop, verhuur, im- en export van nieuwe én gebruikte vorkheftrucks. Wij vinden het daarom ook erg fijn om H. Schoonderwoerd Heftrucks naast bordsponsor, nu ook als kledingsponsor van SVF welkom te mogen heten!

De trainingspakken van de D3 zijn gesponsord door Rijnheuvel Advies! Rijnheuvel Advies staat naast ondernemers en denken met ze mee. Ze hebben een berg aan kennis, kunde en ervaring op het gebied van administratie, belastingen en personeelszaken. Ook met Rijnheuvel Advies is SVF zeer blij!

De D3 heeft, net als de B1 eerder,  ook nog tassen gekregen van V!P Safety.   V!P Safety verstrekt advies en is importeur inzake veiligheids-werkkleding en toebehoren.

Namens de PR Commissie en het bestuur van SVF willen we deze drie bedrijven bedanken voor hun sponsoring en wensen we de D1 en de D3 veel mooie en sportieve wedstrijden toe in hun nieuwe trainingspakken!

D1 nwe tenue 3   D3 nwe tenue 2

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy