TOV JO10-2 tegen SVF JO10-1

03 May 2017 | JO10-1, Pupillen

Op zaterdag 22 april mochten we weer voetballen helemaal in Baarn. Het was best een eindje rijden en je auto parkeren was helemaal moeilijk maar gelukkig waren we ruim op tijd aanwezig.

De laatste weken zijn we weer in goede doen nadat we even een klein dipje hebben gehad. Dus ook vandaag vol goede moed er tegen aan. We begonnen echt heel sterk en al snel werd het eerste doelpunt gemaakt uit een corner die er via de tegenstander in ging. Amper 2 minuten later lag de volgende er al in na goed samenspel maakte Omar het af.

Maar we gingen door en daar kwam doelpunt nummer drie. Beau nam de corner en legde hem keurig neer voor Sem. Nou dat ging lekker. Moet wel heel eerlijk bekennen er stond een hele harde wind en wij hadden nu de wind mee dus dat ging goed.

In de rust weer wat tactische aanwijzingen gekregen. en daar gingen we weer. Alleen nu was het heel anders nu hadden we wind tegen. En omdat het heel hard waaide kwam er geen enkele bal haast aan en waaide de bal soms gewoon over de lijn. Maar goed dat had de tegenstander ook dus niet klagen.

Het werd nog goed spannend want ze kwamen terug tot 2 – 3.. . Ik was heel blij toen de scheidsrechter floot voor het einde want nu konden de punten weer mooi mee naar cothen.