SVP – SVF,“Net niet” 6-4-2019

08 Apr 2019 | SVF 1

Een hele vroege achterstand voor SVF. Door niet resoluut ingrijpen van de achterhoede en aansluitend een ongelukkige kluts, waarbij de bal via een eigen speler van SVF het doel in rolt (1-0).

SVF ging niet bij de pakken neerzitten. Al gauw kon men zien dat deze twee ploegen elkaar niet veel ontlopen, hetgeen ook terug is te zien in de ranglijst. Het spel speelde zich doorgaans af op het middenveld en van echte kansen was geen sprake.

Een eerste echte kans kwam pas in de 23e minuut voor Julian Heijmans, maar zijn poging had niet het gewenste effect en rolde voor het doel langs. In de eerste helft weinig hoogtepunten. Wie zou er voor SVF kunnen scoren?

In de 2e helft zagen wij een beter voetballend SVF. Het was echter moeilijk om echte kansen te creëren. De stugge verdediging van SVP hield stand. Een kans kwam er wel bij een hervatting van het spel door een ingooi van Julian.

Hij wist hiermee Jorn te bereiken die op zijn beurt de bal doorkopte naar Rigino die al vallend raak schoot. De verlossende 1-1 stond eindelijk op het scorebord. Gezien het spel tot op heden zou een gelijkspel de verhouding goed weergeven. De linksbuiten van SVP liet nog een keer zien dat hij zeer gevaarlijk was. Op snelheid werd Justin geklopt en de aansluitende voorzet werd heel ongelukkig door Stephan in eigen doel geschopt.

SVF deed er alles aan om toch nog een punt mee naar huis te kunnen nemen, maar het harde werken werd niet beloond. De ingebrachte wissels, Jorrit voor Freek, Rik voor Julian en Max voor Sander, konden daar ook geen verandering in brengen. De einduitslag zou wel als raadsel kunnen worden ingebracht; SVF scoort zelf 3x en verliest toch met 2-1. Het kan (helaas) dus echt.

a.s. Zaterdag 13 april speelt SVF thuis tegen Musketiers.

Foto’s  van de wedstrijd staan in het album.

Wim Terwint

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy