SVMM JO13-1 tegen SVF JO13-1

30 Mar 2017 | JO13-1, Pupillen

Zaterdag 25 maart moesten we tegen SVMM JO13-1.

We begonnen niet zo goed en het werd al snel 1-0 achter. Later werden we steeds beter en had Stijn iedereen mooi uitgespeeld voor het doel. 1-1!  Vlak daarna kwam er een penalty voor ons en Rick mocht deze nemen. Helaas schoot hij over en was het nog steeds 1-1. Maar later kreeg Rick een kans en schoot hij van afstand keihard in het doel. 1-2. We waren goed bezig dus het duurde niet langer voor er weer een doelpunt kwam. Fabian had een goed ½ tje met Tijl en Fabian scoorde hem. Toen waren we slecht in de verdediging en werd er een doelpunt voor SVMM. 2-3. Rust.

Het ging daarna niet zo heel goed, maar uiteindelijk werd er toch nog een mooi doelpunt gescoord door Tijl. 2-4.  Vervolgens was er een penalty tegen ons, omdat de scheids dacht dat er hands werd gemaakt in het strafschop gebied, die scoorde SVMM. 3-4.  Toen ging het steeds slechter met SVF, veel balverlies en we verloren de meeste duels. Gelukkig schoot Finn vanuit de corner de bal heel mooi in de hoek. 3-5. Daarna ging het nog steeds niet goed met SVF en werd er 4-5 gescoord.

Het was heel spannend want er waren nog maar 10 minuten over tot het tijd was. Iedereen begon weer goed te voetballen, omdat we gewoon niet wilde verliezen, natuurlijk gold dat ook voor SVMM,  maar het bleef 4-5.