SVF Stoeltjesactie

08 Apr 2021 | Laatste Nieuws

Wees er snel bij! Dan houden wij een stoel voor u vrij!

SVF lanceert de stoeltjesactie waarbij SVF’ers toch een plekje op de tribune kunnen bemachtigen. Ook voor SVF is de coronaperiode een zware tijd, zowel sportief als financieel is het een aderlating. Daarom is dit initiatief in het leven geroepen. Het is een mooie kans voor zowel particulieren als bedrijven om toch aanwezig te zijn op de tribune van het hoofdveld. De opbrengsten zullen uiteraard naar SVF gaan. Steun de club en reserveer een stoel!

U kunt zelf bepalen wat er op de stoel komt te staan. Dit kan een naam zijn, een bedrijfslogo, een leus of iets anders naar wens. Er zal een transparante kaarthouder worden gemonteerd op de tribunestoelen, waar uw gepersonaliseerde kaart in komt. De kosten voor het sponsoren van een stoel bedragen 25 euro per seizoen, en heeft een looptijd van minimaal 3 seizoenen. Na afloop van de 3 seizoenen zal u worden benaderd voor een eventuele verlenging van de stoelreclame. Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de stoeltjesactie. Bij voldoende aanmeldingen zal dit project worden doorgezet. Er zal hierover duidelijk gecommuniceerd worden.

Het is vanaf nu mogelijk om een stoeltje te reserveren. Inschrijven kan via de volgende link! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsRvftIPT90nZquoCZmYTeCLXZDTYD5eYeINJ-GK__KA13XA/viewform

De spelregels

De gesponsorde stoel blijft van iedereen. Iedere toeschouwer kan dus plaats nemen op het gesponsorde stoeltje.

Er is garantie voor de stoelreclame. Mocht er een kaarthouder beschadigd raken dan zal dit kosteloos worden vervangen.

De stoeltjesactie is een samenwerking met TAS Stadionreclame.

Mocht u nog vragen hebben over deze actie, dan kunt u mailen naar: vriendenvansvf@hotmail.com

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy