SVF MO13-1 tegen Huizen MO13-2

Hoi allemaal,

Vandaag was het weer zover, eindelijk weer een voetbal wedstrijd, de eerste in 2017. Het was koud op het veld en na een warming-up hadden we er veel zin in om te spelen. De wedstrijd was thuis tegen Huizen. De eerste helft was wennen, we moesten in het spel komen en hoe we het ook probeerde de bal wilde niet in het goal. Gelukkig maakte Floor voor de rust de eerste goal.

De tweede helft ging super en toen gingen we helemaal los. Femke gaf een mooie voorzet aan mij en ik scoorde in de hoek (2-0). Daarna maakte Floor weer een doelpunt en werd het 3-0. Daarna scoorde Lisa 2 keer achter elkaar. De laatste goal werd gemaakt door Floor en zo eindigde wij de wedstrijd met 6-0. Een goed begin van 2017 !!!

Sophie Zegger

One Comments

1. Reply Post By Trotse moeder

Super goed gedaan meiden!!!! Trots op jullie❤️