SVF MO13-1 tegen Delta Sports MO13-2

We hadden zaterdag een wedstrijd tegen Delta Sport.

We beginnen gelijk met een mooie actie van Aimee en Floor scoort! Na een kwartier komt Delta Sport onze kant op en ze schieten. Maar Maud stond er voor! Een mooie redding. En net voor de rust scoort Floor nog, 2-0.

Na de rust wordt er al snel gescoord door Delta Sport. Aimee schiet van afstand en dat was een doelpunt. Vlak er achteraan maakt Delta Sport een snelle actie. Maar weer had Maud een mooie redding. Door een mooie actie van Aimee werd het 4-1. Delta krijgt een vrije trap en scoort helaas. Jammer genoeg werd er weer gescoord en het wordt heel spannend. En nog net op tijd scoort Floor en is het klaar.

Het was een leuke wedstrijd. Eindstand 5-3 gewonnen!!!

Groetjes Ilse