SVF MO13-1 – FC Driebergen MO13-1

30 Oct 2016 | MO13-1, Pupillen

Op deze mooie zonnige zaterdagmorgen mogen we eindelijk thuis spelen. Vandaag moesten we ook nog eerder bij SVF verzamelen, want we kregen nieuwe tassen. Babs had voor een sponsor gezorgd en wel Triomf Tours!!! Echt super bedankt dat jullie ons team wil sponsoren.

logo-triomf-tours
Voordat de wedstrijd begon gingen we eerst met de sponsor (Eduïn Vernooy) en de tassen op de foto.

Stan de Reuver floot op zijn fluit voor het begin signaal. Er moest met druk gespeeld worden en de tegenstander mocht geen kans krijgen om de bal goed te passen. Toch lieten we dit wel gebeuren, waardoor FC Driebergen vaak voor het doel wist te komen. Maar gelukkig hebben wij daar Maud op het doel staan, die wist een aantal super reddingen tegen te houden.

Maar wij als kittens bleven voor de bal gaan. We kregen een vrije trap mee en Babs wist daar mooi van afstand door te scoren. Net voor rust kon ook FC Driebergen tot scoren komen. We baalde daar erg van, wat klopt er niet. Nova wist dat wel te vertellen. Drie aanvallers en twee verdedigers, ja dan komt er toch iemand mooi vrij van de tegenstanders!
We gingen met 1-1 de rust in.

Na de rust een andere opstelling. Drie verdedigers, twee middenvelders en één spits. We waren de tweede helft veel feller en sterker dan de eerste helft. We bleven ervoor gaan! De tegenstanders konden veel minder goed passen, omdat we druk bleven zetten. We hebben een paar mooie acties gehad, maar helaas konden we de bal niet tegen het net krijgen.

We hadden graag gewonnen, maar zijn ook tevreden met het gelijk spel. We hebben allemaal super hard gewerkt en hebben ons goed hersteld na de eerste helft.

Jikke Naron

triomf-tassen-2

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy