SVF JO9-2 tegen Vriendenschaar

13 Nov 2017 | JO09-2, Pupillen

Vandaag gaan we van start met Gijs Raymakers in de basis en worden we aangemoedigd door Ilse, nog steeds met haar arm in het gips.  In de eerste helft staat Owen op doel en al snel na het fluitsignaal is er gevaar voor ons eigen doel. Gelukkig staat Owen op scherp. Al snel daarna een hoekschop en valt dan toch het eerste tegendoelpunt, 0-1. Maar we laten ons niet kisten, Bart ziet zijn kans en gaat er als een haas vandoor en scoort. Yes, 1-1 gelijk!

Ook de tegenpartij maakt goed gebruik van de kansen en al snel staat het toch weer 2-1. Maar SVF houdt druk, Guus v L en Gijs ruiken winst. En ja hoor, 2-2 dankzij een prachtige goal van Guus v L. We staan weer gelijk, het kan…  Net voor de time-out weer een prachtige kans voor Bart maar helaas, de bal gaat naast.

Na de peptalk van Mathijs en Marcel gaat iedereen er weer flink tegenaan. Helaas denkt de tegenpartij er precies zo over. Gelukkig zorgt Guus V ervoor dat ons doel leeg blijft en even later redt Floris ons van nog een tegengoal.  Net voor rust zijn we dan toch even de weg kwijt. Bart vecht ervoor maar de tegenpartij scoort snoeihard, 2-3. En snel daarna nog een goal tegen, 2-4. Owen laat ook mooie reddingen zien maar soms zijn die ballen zo hard en zo hoog, dan missen we toch wat centimeters 😉 Met de rust staat het 2-5, de laatste tegengoal was echt een hele mooie lob. Echt heel knap!

In de tweede helft staat Bram op doel. We kijken tegen een achterstand aan maar laten ons hoofd niet hangen. Owen heeft nog wat in te halen en scoort al snel met een prachtige goal, 3-5.
Dan rukt de tegenpartij op en is er veel onrust voor onze eigen doel. Na een paar goede reddingen van Bram belandt de bal toch ineens in ons doel. Een foutje waar niemand iets aan kon doen.
Bram is er klaar mee en reageert met een snoeiharde uithaal, deze belandt bijna in het doel aan de overkant. Maar de keeper daar let op en doet hetzelfde terug. Even denkt de rest wat is dit nou…
Dan weer een kans voor Bart maar helaas het wordt geen goal.

Owen is op alle plekken tegelijk en ook Gijs en Floris vechten ervoor alsof hun leven ervan af hangt. Op sommige momenten is er veel geduw en getrek en komen we niet echt aan spelen toe.
Bram wil er graag iets aan doen maar komt te ver uit het doel en dan valt er nog een goal, 3-7. Dan een hoekschop voor ons, Guus V haalt uit maar wat jammer, hij gaat over. Bart staat ook goed te verdedigen nu Owen in de voorhoede speelt. Weer een hoekschop maar dan voor de tegenpartij, in een keer raak. Het staat nu 3-8. Bij deze stand beginnen we de moed wel weer een beetje te verliezen, behalve Owen die gaat er nog steeds voor en scoort onverwachts, 4-8. Dat geeft toch weer moed!

Maar de tegenpartij is toch een maatje te groot voor ons, er valt een gat in onze verdediging en de eindstand is 4-9.

Maar ondanks weer verlies, hebben we laten zien dat we echt wel een potje kunnen voetballen.

Dit team heeft een spirit, het is niet te geloven. Het wil tot nu toe alleen nog niet zo lukken maar binnenkort….

Groetjes, Bart den Hartog

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy