SVF JO9-2 tegen Renswoude JO9-2

24 Feb 2018 | JO09-2, Pupillen

Het is bitterkoud, ik wilde wel graag voetballen ondanks de kou dus gelukkig was het niet afgelast. We moesten thuis spelen tegen Renswoude.

Ilse was vandaag afwezig, dat vond ik wel jammer. Gelukkig was de rest er wel allemaal en daar was ik heel blij mee. We gingen spelen volgens 1-3-1. Jasper stond in het doel, Bram stond achter in en Guus van Leeuwen, Guus Vernooij en Owen stonden in het midden en ik was de spits en aanvoerder. Bart was onze eerste wissel.

We waren feller dan zij. Al in een van de eerste minuten scoorde ik het eerste doelpunt. Niet lang erna had Owen een mooi schot op het doel, waarbij de keeper de bal vol in zijn gezicht kreeg en een bloedneus had. Owen heeft sportief zijn excuses aan geboden. Gelukkig had Owen daarna nog een mooi schot waarbij de keeper er niet voor stond. Ondanks de goede verdediging van Bram en Guus V. lukte het Renswoude toch om ook doelpunten te maken. Jasper had ook nog een paar mooie reddingen en ik vind dat Jasper het heel goed heeft gedaan als keeper.

Ook Guus van Leeuwen had nog een paar hele mooie acties waarbij wij de voorsprong kregen. Met een mooie voorzet van Bart maakte de tegenpartij een eigen doelpunt. Ons laatste doelpunt kwam van Owen. Hij schoot op het doel en tegen de paal rolde hij zo het doel in. Helaas heeft Renswoude daarna nog 2 doelpunten gescoord waardoor het 5-6 werd.

We hebben ondanks de kou lekker gevoetbald. Jammer dat we verloren hebben, maar het was leuk.

Groetjes Floris Schottert

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy