SVF JO9-2 – PVCV JO9-10 9 maart 2019

18 Mar 2019 | JO09-2

Na een trieste week bij SVF, de week waarin SVF-er Jeroen de Wit op veel te jonge leeftijd is komen te overlijden, gaat de focus weer langzaam op de sportmodus én op het leven. 

Onze bikkels hebben het voorval uiteraard meegekregen. Na een korte toelichting (ook reeds bij de training) gaat bij jonge kinderen het leven snel door. We gaan ontspannen maar in gedachten richting het veld…..

PVCV kennen we eigenlijk niet. Nog niet eerder tegen gespeeld. Het is hun 10e elftal van JO9, een grote vereniging dus. Past ook eigenlijk wel bij het jonge (hard)groeiende Vleuten.

PVCV krijgt de eerste kans! Binnen een minuut knalt de bal op de lat. Zo, wakker worden SVF! 

Het blijkt later allemaal letterlijk een waarschuwingsschot, want onze bikkels gaan opeens opletten en niet veel later scoort Karel 1-0. 

Aansluitend volgt een oogstrelende aanval en de voorzet die hierop aansluit wordt ingetikt door Wissam 2-0. PVCV gaat niet in staat zijn om dit SVF team tegen te houden. Dat voelen we, nee, dat zien we ook. 

Jasper krijgt een dot van een kans maar de keeper behoed PVCV voor een tegengoal. 

Ze kunnen niet voorkomen dat Jasper na een flitsende aanval alsnog de 3-0 erin schiet.

Na de 1e pauze gaan onze kanjers lekker door. De aanvallen zijn oogstrelend, maar vergeten we ook zeker onze verdedigingslinie niet, die onder leiding van Beckenbauer 2.0 (onze Joep!) de deur wekelijks op slot zet. 

Er komt een rommelfrommel goal op het scorebord 4-0. Na 3x de paal te hebben geraakt geeft Jasper het laatste zetje.

Ondanks het mooie weer regent het kansen. Sommige onbenut, veel worden er benut. Het gaat hard…..

Karel scoort de 5-0 en 6-0. Wissam met buitenkantje rechts de 7-0. Jasper een rondje van de zaak en 8-0. Wissam mooi schot 9-0.

Tijd voor de rust. Wissam gaat keepen en Tygo gaat spelen. Aan de hand van de tussenstand sluipt er gemak in het team. Direct na rust let SVF even niet op 9-1.

Het spel gaat nu even op en neer. PVCV bijt van zich af. Ondanks dat Jasper met een mooi schot van afstand 10-1 aantekent, volgt direct een tegen antwoord 10-2. Een mooi afstandsschot zweeft er zo maar in. 

Het slotakkoord breekt vroeg aan. 

Uitbraak Jasper levert de 11-2 op. 

Jayden scoort 12-2. Weer Jasper voor de 13-2 en 14-2. Voor de verandering 2x op de paal en PVCV verdedigt met eer en geweten.

Karel valt weer in en scoort na een rush 15-2, om de eindstand aansluitend te zetten op 16-2. Oh nee, toch niet. In het laatste fluitsignaal scoort PVCV nog een keer en dat is dan de 16-3. Een mega overwinning van onze kanjers. 

Volgende week tegen Saestum. Dit team kennen we reeds. Vorige keer nipt gewonnen. We moeten erg vroeg (08:30) en hopelijk zijn de boys en girls wakker…..het wordt niet makkelijk. 

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy