SVF JO9-2 – Odijk JO9-2 14 september 2019

18 Sep 2019 | JO09-2

Vandaag spelen we een thuiswedstrijd tegen Odijk. Vanuit voorgaande ontmoetingen is gebleken dat dit altijd een spektakel oplevert.
Vlak voor de wedstrijd nog ff een peptalk en met een heerlijk zonnetje word om 10.15 de aftrap genomen. Vanaf minuut 1 word duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagt zijn. Kansen volgen over en weer. Dan krijgt Nick de bal op het middenveld die een goede voorzet naar het doel levert waar Lars precies op de juiste plek staat om de 0-1 binnen te schieten. Een prima start!

Odijk herpakt zich snel en scoort een minuut later de 1-1. Onze jongens zijn even van slag want er worden ook fysiek stevige duels gespeeld, waar Odijk tijdens de 1e helft meer raad mee weet. Al snel volgt dan ook de 1-2 & 1-3. In de rust (korte) ff de koppies bij elkaar om meer vertrouwen en power te kweken. SVF begint direct scherp aan de wedstrijd waarbij Freek de bal op het middenveld van Nick ontvangt en via een lange dribbel de 2-3 binnen schiet. Deze goal geeft onze mannen energie die elk duel niet meer uit de weg gaan en fysiek veel sterker worden.
De 3-3 kan dan ook niet uitblijven en word vlak voor rust wederom door Freek binnengeschoten. Ons doel (3-3 bij rust) is behaald en nu er op en erover.

Mees wisselt het keepersshirt met Lars die in de 2e helft ons doel gaat verdedigen. De jongens van Odijk ogen vermoeid en SVF blijft jagen naar de voorsprong. Deze komt dan ook uit een schitterende aanval, waarbij Freek via een sprint de achterlijn haalt een perfect voorzet geeft aan Sem die daaropvolgend prachtig afwerkt. Een aanval “vanuit het boekje” zeggen we dan 😉

Na deze belangrijke 3-4 zijn onze jongens niet meer tegen te houden en schiet Freek de 3-5 binnen. Lars laat daarna met een aantal mooie reddingen zien dat er geen tegendoelpunt meer weggegeven gaat worden. Een super teamprestatie, waarbij de strijdlust tijdens de 2e helft ons de overwinning heeft opgeleverd. Freek – Xavier & Nick een ijzersterk blok achterin, gevolgd door Sem & Vigo als creatievelingen op het middenveld en in de voorhoede onze scherpschutters Bowie & Mees. Klasse gedaan jongens, super trots op jullie. Na wat welverdiend snoepgoed en veel dorstlessers rijden we met 3 heerlijke punten weer richting Cothen.