SVF JO8-2 tegen DEV Doorn JO8

27 Nov 2017 | Pupillen, SVF JO08-2

Deze wedstrijd heeft alles in zich om magisch te worden. De sint en zijn zwarte pieten komen naar ons mooie dorp, we spelen niet op kunstgras, maar op het heilige gras van SVF, dat een beetje bevroren is en wederom spelen we een ware streekderby. Let the game begin!!!

Al snel blijkt dat de tegenstander een jaar meer ervaring heeft. Ze spelen over en zijn snel in de omschakeling. Zo staan er 2 man vrij voor de goal bij Tygo 0-1. Een rush van SVF met Tom, bal komt voor de goal bij Vigo, maar net geen goal. De afvallende bal voor de voeten van Beckenbauer Tim, alleen treft zijn streep geen goal en de tegenaanval een goal van de Ronaldo van DEV, 0-2. We komen niet onder de druk uit. Gelukkig weten we een paar doelpogingen te parereren door goed verdedigend werk van Lars, Tim en Tom.

Al snel komt de bal weer in de voeten van de Ronaldo van DEV en deze schiet hem in de kruising 0-3 en al snel daarna volgt de 0-4 en de 0-5 en na een uittrap in de voeten van de tegenstander volgt de 0-6.  Gerjan vraagt de Ronaldo van Dev ff te wisselen, hij was van slag en kwam niet meer voor de goal. Goede guerrilla techniek. Na een goede uittrap volgt er een top aanval via Jayden, Tom brengt hem voor de goal, net voor Tim langs, de uittrap van de keeper komt in de voeten van Bente en     Goal: 1-6. Dit goal zorgt ervoor dat er een aantal vlammen ontbranden.

2e helft start met veel druk van SVF weer een bijna goal door Bente die vol in de aanval is. Weer een rush van amazing Freek. Die samen met Bente totaal  ontvlamd is. In de omschakeling gaat DEV met reuze stappen naar de goal 1-7 daarna volgt een afstandsschot en 1-8. Ronaldo scoort 1-9. Weer een actie van amazing Freek die het gat in loopt bij het indribbelen en recht op de keeper, de afvallende bal valt voor de voeten van Vigo en die scoort de 2-9.

Helaas is Ronaldo weer balletjes aan het wachten. 2-10 en 2-11 ondanks de duik van de keeper.

Dan komt de spirit. De bliksem  slaat in. We spelen half rugby, duwen, schenen schoppen Het escaleert helemaal uit de hand    . Scheids heeft geen controle. de rust keert terug door ingrijpen van de supporters en de Coach. ondanks enkele pogingen valt er geen goal aan de kant van SVF. Tom komt vrij door, maar valt geblesseerd uit. DEV komt nog een keer door en scoort de 2-12.

Laten we het er maar op houden dat de tegenstander niet veel sterker was, maar de komst van de Sint voor veel onrust in het team zorgde. Weet niet wat Freek en Bente hebben ontbeten maar dat moeten ze volgende week weer hebben. Snel douchen, Pietenpak aan en naar de intocht en deze pot snel vergeten.

Volgende week mogen we uit tegen Focus uit Culemborg om 8:45. Dat is weer een vroegertje.

Patrick Terschegget

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy